Süper Online Fiber İnternet Taahüd
-
Slm arkadaşlar Antalyada oturuyorum . Süperonline dan geldiler bugün internet için 10mps internet için 49 tl diyorlar fakat 24 ay taahüdü var. Modem veriyolarmış ıvır zıvır . 24 ay bitmeden taahüdü iptal etmek istersem nelerle karşılaşıcam bide bu kampanyalar hakkında detaylı bilgisi olan varsa anlatabilirmi ? Kullanan varsa memnun mu ?
-
İmzalattıkları sözleşmede detaylı yazıyor. Ttnette 150 tl civarı bir cezası vardı taahüt bitmeden kapattırmanın. Kampanyalar için kendi sitesine bakabilirsin. Kullanan biri varsa yazar şimdi :)
-
ceza+modem parası ödüyordun sanırım. Kablosuz modemse biraz tuzlanıyor fiyatları 200 liraya duymuştum ama kablolu modemse bu fiyat yarı yarıya değişebilir.
-
Elimde kagıtları var ne cayma bedeli yazıyor ne baglantı ücreti yazıyor hiç bir bilgi yok sitesinde de aynı.
-
Hoca o zman içindeki bi miktar fiyat ve modem parasını veriosun. Aşırı sokar bunlarda soktumu dikkat et =)
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------
Slm arkadaşlar Antalyada oturuyorum . Süperonline dan geldiler bugün internet için 10mps internet için 49 tl diyorlar fakat 24 ay taahüdü var. Modem veriyolarmış ıvır zıvır . 24 ay bitmeden taahüdü iptal etmek istersem nelerle karşılaşıcam bide bu kampanyalar hakkında detaylı bilgisi olan varsa anlatabilirmi ? Kullanan varsa memnun mu ?
-----------------------------49 lira olan paket limitsiz 10 Mbps ise "adil kullanım" a dikkat !
http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx
-
1mbit netimi 10mbit yaptım fiber internet kullanıyorum geçerken 100bin kere sordum 50 lira değilmi diye evet dediler gelen fatura 65 lira tarfie değiştirme ne zaman 15 lira oldu ya yuh
-
1) 24 aydan önce kapattırma 200 TL
2) modem sende kalsın istersende artı olarak bi 150 lirada o galiba