folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Süper Online İnternet Hizmeti

Süper Online İnternet Hizmeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

arkadaşlar  bulundumuz mevkide optik kablo döşemesi yapyor koblo döşemesini yapan görevliye sordugumda süperonlinın internet için optik kablo döşediklerini yüksek bir yere verici yerleştirerek bütün evlere kablosuz internet verilecegini söyledi arkadaşlar bilgisi olan varmı optik internetin çalışma mantıgı bumu acaba. ben eve kadar optik kablonun gitmesi gerekir diye biliyorum acaba görevli yanlışmı bilgi verdi optik interneti bu şekilde kullanma imkanı varmı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

şimdi fark ettim başlıgı süper yerine siper yazmışım kusura bakmayın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

o şöyle hacı. tüm apartman olarak merkezi internet seçerseniz senin dediğini yapıyorlar.

ama onun haricinde asansör dairesinden, havalandırmadan... fiber kabloyla. ben süperonline kullanıyorum. şuan 50 m bit :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hangi şehirdesin?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

valla superonline süper yani ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

sabah hidrolik kırıcı sesiyle uyandım buraya da döşüyorlar kablolar falan superonline 100 mbit yazıyor ama eve bağlantı nasıl yaparlar bilmiyorum

memento mori.
Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 7