Süper Pr2 Domain 25 TL
-
* Domain Adı : SanalTurkler.Org
* Bitiş Tarihi : 27.02.2010
* Registar : İsimTescil
* Transfer Ücreti : Firma İçi Ücretsiz
* Minimum Fiyat: 24 Tl
* Başlangıç fiyat: -
* Minumum artış: -
* Bitiş Tarihi : 10.12.2009
* Hemen Al : 25 TL
* Özel Notlar : Son zamanlarda mirror sitesi kurduğum için güncellemede pr3 olma ihtimali var. Domain hiçbir arama motorundan banlı değildir. Ücret İş Bankası hesabıma yatırılacaktır. -
domain fiyatına domain veriyon :)
fiyat kalite dengesi 4/5
-
edit ;)
-
RootB kafandan bişeyler uydurup satışımı baltalama. Mesajını düzeltirmisin...
-
Domainin ismi nedendir bilinmez hoşuma gitti sen rootb'ye uyma arkadaşım onun huyu o her satısı illa baltalıcak:D
-
Aynen :D
-
siz herhalde 3 kuruşluk şeyi 5 kuruşa alınca hoşunuza gidiyor ki satınca da hoşunuza gidiyor.. mesajımı düzenliyorum , sadece konuyu açan kişinin görmesi yeterliydi
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
siz herhalde 3 kuruşluk şeyi 5 kuruşa alınca hoşunuza gidiyor ki satınca da hoşunuza gidiyor.. mesajımı düzenliyorum , sadece konuyu açan kişinin görmesi yeterliydi
-----------------------------niye oyle dyonki hoca zaten yenş alsa adam 16 ytl falan galiba bi domain 10 milyon verip 1 sene onceden reglenmiş hemde pr2 olan bi domain almak mantıklı bence forum sitesi açmak isteyenler için falan uygun bişey yani çokta zarar deil bence
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------RootB bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------niye oyle dyonki hoca zaten yenş alsa adam 16 ytl falan galiba bi domain 10 milyon verip 1 sene onceden reglenmiş hemde pr2 olan bi domain almak mantıklı bence forum sitesi açmak isteyenler için falan uygun bişey yani çokta zarar deil bence
-----------------------------yapıcı düşüncen için teşekkür ederim ama şöyle diyim ; buradan konuştuğum her şey arkadaşın konu baltalama anlayısına cuk oturuyor..
buradan yazmamda sakınca olmayan not : domain reg ücreti satısları etkilemez.. 100 liraya .tv domain alırsın.. dsadasddsadasdsaasdadada.tv diye 1 yıl bekletirsin ama para etmez.
-
Arkadaslar teşekkür ederim önerileriniz için ama lütfen başlığı tartışma konusuna çevirmeyelim.
+ Güncel