folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Super Slim 500 Gb + 2 Orijinal DS3 Kol + 30‘Dan Fazla Oyun + GH Gitar

Super Slim 500 Gb + 2 Orijinal DS3 Kol + 30‘Dan Fazla Oyun + GH Gitar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Merhaba müridler, 

Elimde bulunan ürün Playstation 3 Super (Ultra) Slim 500 Gb ürünüdür. 5-6 ay önce 2 yıl garanti süresi ile almıştım. Toplamda başına 20-30 kez ya oturdum ya oturmadım. 

Tamamen iş ve okul yoğunluğundan dolayıda ürünü satmayı düşünüyorum. Garantisi devam etmektedir. Tamamen kendi kutusunda (atmadıysam) iyice sarmalayarak yollacağım. 

Elinizede tam takır resimlerdeki gibi ulaşacaktır. Tahribata özel son indirim içinde  gg.com sitesinde indirim çektim. Site üzerinden bana ulaşamayabilirsiniz, internete çok giremiyorum. Bu yüzden cep telefonuma ( 0554 844 76 50) mesaj atmanız sizin için daha kolay olacaktır. 

*Referans istekleri olursa gerekli yönlendirmeler yapılacaktır. 

Resimlerin linki : http://s1205.photobucket.com/user/palakan229/library/Ps%203%20-%20Ps%20Vita

Ürün İçeriği : 

- Ps 3 Ultra Slim 500 Gb 

- 2 Adet Dual Shock 3 Kumanda (Orijinal) 

- Kendi içinde gelen tüm kablolar. (Scart girişi vb, HDMI dahil değildir) 

- 5 adet kutulu oyun 

- Guitar Hero Tasco Cowboy Gitar - 8 in 1 & Wireless alıcısı (Ps 2, Wii ve Pc GH sürümleri için kullanılabilir) 

Bunun dışında Ps Vita için kullandığım PSN hesabım Ps 3 içinde kayıtlıdır. İçinde 70'e yakın Ps Plus vb oyunlar bulunmaktadır. Genel itibari ile Ps Plus oyunlarıdır (ilk çıktığı zaman almıştım. Eylül 2012, o günden bu güne tüm oyunlar mevcuttur. AC 3, BF 3, Hitman Absoluiton, NFS Most Wanted 2012 vb..). Kendim bu hesabı Ps Vita'da kullanıyorum. Ancak isterseniz 4-5 aylığına kiraya bırakabilirim ve istediğiniz tüm oyunları dilediğiniz kadar oynarsınız. Bunun için ekstra bir ücret istemiyorum. Ben zaten sadece Ps Vita'da oynuyorum. Ve Ps Vita'yı da gece 00.00- 03.00 arasında nadiren açıyorum. Hiçbir şekilde sizede sıkıntı yaratmayacaktır... 

Fiyat : 760 Tl (indirimli son ölü fiyatıdır, tahribat üyeleri için fiyat en aşağıya çekilmiştir. )

İsteyene GG.com linki : http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/super-slim-500-g-2-ds-kol-oyunlar-gh-gitar-95225324 (yasak mı bilemedim, yasaksa konudan kaldırırım.)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

tamda böyle birşey arıyordum var ya :D konu açacaktım satan var mı diye :D dur bakalım şu bayram arasında alabilirim inş :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

tamda böyle birşey arıyordum var ya :D konu açacaktım satan var mı diye :D dur bakalım şu bayram arasında alabilirim inş :D 

:) Beklemedeyim usta. Numaram var yukarıda. Haber verirsin ayarlarız. ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Baltalamak gibi olacak ama,Super (Ultra) Slim alırken bir kere daha düşün ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Bende almayı düşünüyorum ancak Gittigidiyorda vediğin fiyatla burda verdiğin fiyat aynı olunca malesef mantıken Tahribata özel olmuyor bu. Gittigidiyordaki fiyatı tahribat için indirdim demişsiniz ancak gittigidiyordaki herkes yine bu fiyattan almış oluyor.

Güzel bir indirim yaparsanız almayı düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocam kuzenime sünnet hediyesi olarak alıcam biraz dahaindirim yapamazmısın?

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

hocam gg de kalktı ilan yenileyebilirsen iyi olur aslında :) daha rahat olur benim için :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Hocalar sirf son bir iki saati kaldigi icin gg de cektim o fiyati. Sonrada konuyu buraya cektim. Verdigim fiyattan daha assagisi bulunacak bir fiyat degil. Zaten olu fiyatiba veriyorum. Hala isteyen varsa lutfen telefonla irtibata gecsin. Ciddi alicilar icin aramizda konusup hallederiz odemeyi.

Indirim isteyenler icin neden indirim olmadigini söyleyeyim.  Yukaridaki tam takimin piyasa degeri: 1100tl civarindadir. Satis guncel.

palakan229 tarafından 24/Eki/13 11:45 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Konu güncellendi...

Güncel : Psn hesabında bir iki değişiklik yaşandı. Plustan kaynaklı oyun kaldırılması. Alacak illgili arkadaşlarla konuşulacaktır.

Düzeltme 2 : Gg.com adresi çalışmamaktadır. Satış için yeni link açılabilir. Fiyat aynıdır.

palakan229 tarafından 07/Kas/13 21:16 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1144 Toplam Mesaj: 9