folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Super Star Soccer 3 ( Denemeniz Gerekiyor Müthiş Bişey)

Super Star Soccer 3 ( Denemeniz Gerekiyor Müthiş Bişey)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar çok zewkli bi oyun bence arşiwinizde bulunsun
    kendinize 17yaşında bi oyuncu yaratıosunuz ve sadece onu yönetiosunuz. sadece kendinizden sorumlusunuz. antremanlarla kendinizi geliştiriosunuz. özel hayat konusundada çok ayrıntılar var. kumar doming atyarışı alışveriş aşk hertürlü ayrıntı var. oyunun grafikleri çok vasat gelebilir ama böyle olması çok daha zevk veriyor. 2.lig takımlarından başlamanızı tavsiye ederim. daha kolay forma şansı bulursunuz. kendinizi geliştirdikçe transfer teklifleri gelicektir zaten büyük takımlardan.

oyunun şuanki son versionu 3.11. ama 3.11 'in keyini bulamadım. 3.08 in keyi var. key i girmezseniz sadece 10maç oynayabiliosunuz. orjinali 19$ . fifa2006 ya para vermeyen bi millet için bu rakam çok

oyuncunuzu yaratırken aşağıdakı ad ve soyadı girmek zorundasınız. çünkü key adsoyada göre türetiliyor.oyunucunuzu yarattıktan sonra size yukardaki menülerden key i girebilirsiniz. tabi herkes kendi ismiyle oynamak ister. oyuncuyu yaratırken ad soyad ve takmaad giriliyor. ad soyad'a alttaki bilgileri girin. takma ad'a kendi adınızı girin. oyunun çoğu yerinde takma ad görünüyüor zaten.

1st Name : Peter
    2nd Name : Baggen
    Nickname: İSTEDİĞİNİZİ GİREBİLİRSİNİZ
    Serial : 000014-7F101Q-4KN1H9-H0ZMRG-24BNXV-VZ93ZH-YQ54DJ-4YHNAV-ZB0KNE-CGKTGJ
    http://rapidshare.de/files/10206138/Install_NSS3.exe.html
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hoca indiriyom eyvallah bir kurdalarım bunu ben

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Dene ya baya eğlenceli. Çok gerçekçi ama görüntülerden bişey beklemeyin.
Toplam Hit: 1314 Toplam Mesaj: 3