Superonline - Telefon Hizmeti [Fiber Hat Üzerinden]
-
Superonline fiber interneti kullanıyorum, az önce "telefon numaranızı taşımak ister misiniz" diye sordular. Adamlar sabit ücret olmadan öyle bir fiyat tarifesi söyledilerki ne diyeceğimi şaşırdım.
Sabit ücret yok, yurtiçi (şehiriçi-şehirlerarası), yurtdışı, mobil:
100 dk = 6 TL
200 dk = 7 TL
300 dk = (unuttum)
600 dk = 13 TL
(Adam istersen 600 dk yurtdışıyla konuş sorun yok dedi)
Not:
Kullandığınız numara aynen kalıyor, numara taşıma işlemi için tüm işlemleri Superonline hallediyor.
Herhangi bir sözleşme süresi vs. yok istediğiniz zaman hizmeti bırakabilirsiniz.
Size bir telsiz telefon verecekler, hizmetten ayrılmanız durumunda 1 TL 24 ay boyunca internet faturanıza yansıyacak.
Paket aşımında dk başı 0.073 TL ödenecek.
Telefon modeme bağlanacak, modem 7/24 açık kalmak zorunda (elektrikler giderse mafiş).
Sormayı unuttuklarım:
Çok falza yurtdışı görüşme yapan biriyim, şu arama kartlarında olan ülkelerin I. kademe olma vs. muhabbeti burada da var mı acaba. Misal 100 dk'lık bir görüşme süresi için IV. kademe ülkeleri de arayabilir miyim yoksa bu görüşme süresi sadece I. kademe için mi geçerli?
Yurtdışı dedi ama yurtdışı mobil de dahil mi acaba?
Neyse dediğim gibi şaşkınlıktan fazla birşey konuşamadım, düşüneceğimi söyledim. Yarın tekrar arayacaklar, sormak istedikleriniz varsa iletebilirim.
Özet: Bunca yıl Türk Telekom tarafından iyi sağılmışız. :| -
Bizim siteye de çektiler yeni fakat daha makinalar gelmedi onuda hallederler birkaç güne ins.sabırsızlıkla bekliyorum babam soruyodu tel hattı da cekiyolarmis diye bu bilgi iyi oldu.kablo net 1 mbit kullanicisiyim bunlarda bozdu artık berbat internet girmiyor sitelere krize giriyorum..
-
Hocam 20 Mbps'yi de 49 TL'ye verebiliyorlar, hem o zaman upload hızı 5 Mbps oluyor. Sırf bu yüzden evde hobi amaçlı mini sunucu kurasım var. 2. el sunuculara bakıyorum ara ara... :D
-
50Mbps deneme amaçlı kullanmıştım, şu anda izleyecek film arıyorum diyebilirim hepsini izledim :D
Şaka bir yana, sabit ücret yok + telefonunu super online'a taşıyanlarla da bedava konuşuyorsunuz Ocak 2012'ye kadar.
-
ah şu fiber heryerde olsa da, s*kecekse bile bunlar s*kse bizi...
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
ah şu fiber heryerde olsa da, s*kecekse bile bunlar s*kse bizi...
----------------------------- -
Bende Superonline 20 Mbit / 5 Mbit kullaniyorum. 49 TL oduyoruz sinirsiz galiba. Veya adil varsa bile aylardir 300-400gb indiriyorum sorun olmuyor. Ayrica evdeki sabit telefonuda superonline a gecirdik ve rahatca arayip konusabiliyoruz cok ucuza, ozellikle telefon sabit ucreti olmadigi icin. Herkese bende tavsiye ediyorum. Torrentte 1.7 MB ile download yaparken 587 KB upload yapiyorum ayni anda. O civarlarda seyrediyor hizim torrentin kalitesine gore. Ayrica QNAP TS110 Nas server calisitiyorum evde torrent indirmelerimi o sagliyor sagolsun :)
Herkese siddetle Superonline Fiber tavsiye ediyorum :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Bende Superonline 20 Mbit / 5 Mbit kullaniyorum. 49 TL oduyoruz sinirsiz galiba. Veya adil varsa bile aylardir 300-400gb indiriyorum sorun olmuyor. Ayrica evdeki sabit telefonuda superonline a gecirdik ve rahatca arayip konusabiliyoruz cok ucuza, ozellikle telefon sabit ucreti olmadigi icin. Herkese bende tavsiye ediyorum. Torrentte 1.7 MB ile download yaparken 587 KB upload yapiyorum ayni anda. O civarlarda seyrediyor hizim torrentin kalitesine gore. Ayrica QNAP TS110 Nas server calisitiyorum evde torrent indirmelerimi o sagliyor sagolsun :)
Herkese siddetle Superonline Fiber tavsiye ediyorum :)
-----------------------------Eyv. hocam güzel anlatmışsın.. :)
-
Bende süperonline kullanıyorum ama normalini süperonline kullandığım için memnunum.5-6 yıl önce ttnet bafisini yediğim için o rahatlık ondan.Çukurova grubunun tenolojik başarıları ilklerle bilinir.