folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Superonline - Telefon Hizmeti [Fiber Hat Üzerinden]

Superonline - Telefon Hizmeti [Fiber Hat Üzerinden]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Superonline fiber interneti kullanıyorum, az önce "telefon numaranızı taşımak ister misiniz" diye sordular. Adamlar sabit ücret olmadan öyle bir fiyat tarifesi söyledilerki ne diyeceğimi şaşırdım.

Sabit ücret yok, yurtiçi (şehiriçi-şehirlerarası), yurtdışı, mobil:
    100 dk = 6 TL
    200 dk = 7 TL
    300 dk = (unuttum)
    600 dk = 13 TL
    (Adam istersen 600 dk yurtdışıyla konuş sorun yok dedi)

Not:
    Kullandığınız numara aynen kalıyor, numara taşıma işlemi için tüm işlemleri Superonline hallediyor.
    Herhangi bir sözleşme süresi vs. yok istediğiniz zaman hizmeti bırakabilirsiniz.
    Size bir telsiz telefon verecekler, hizmetten ayrılmanız durumunda 1 TL 24 ay boyunca internet faturanıza yansıyacak.
    Paket aşımında dk başı 0.073 TL ödenecek.
    Telefon modeme bağlanacak, modem 7/24 açık kalmak zorunda (elektrikler giderse mafiş).

Sormayı unuttuklarım:
    Çok falza yurtdışı görüşme yapan biriyim, şu arama kartlarında olan ülkelerin I. kademe olma vs. muhabbeti burada da var mı acaba. Misal 100 dk'lık bir görüşme süresi için IV. kademe ülkeleri de arayabilir miyim yoksa bu görüşme süresi sadece I. kademe için mi geçerli?
    Yurtdışı dedi ama yurtdışı mobil de dahil mi acaba?

Neyse dediğim gibi şaşkınlıktan fazla birşey konuşamadım, düşüneceğimi söyledim. Yarın tekrar arayacaklar, sormak istedikleriniz varsa iletebilirim.

Özet: Bunca yıl Türk Telekom tarafından iyi sağılmışız. :|

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    Bizim siteye de çektiler yeni fakat daha makinalar gelmedi onuda hallederler birkaç güne ins.sabırsızlıkla bekliyorum babam soruyodu tel hattı da cekiyolarmis diye bu bilgi iyi oldu.kablo net 1 mbit kullanicisiyim bunlarda bozdu artık berbat internet girmiyor sitelere krize giriyorum..

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Hocam 20 Mbps'yi de 49 TL'ye verebiliyorlar, hem o zaman upload hızı 5 Mbps oluyor. Sırf bu yüzden evde hobi amaçlı mini sunucu kurasım var. 2. el sunuculara bakıyorum ara ara... :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristux
    baristux's avatar
    Erkek

50Mbps deneme amaçlı kullanmıştım, şu anda izleyecek film arıyorum diyebilirim hepsini izledim :D

Şaka bir yana, sabit ücret yok + telefonunu super online'a taşıyanlarla da bedava konuşuyorsunuz Ocak 2012'ye kadar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ah şu fiber heryerde olsa da, s*kecekse bile bunlar s*kse bizi...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

ah şu fiber heryerde olsa da, s*kecekse bile bunlar s*kse bizi...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Bende Superonline 20 Mbit / 5 Mbit   kullaniyorum. 49 TL oduyoruz sinirsiz galiba. Veya adil varsa bile aylardir 300-400gb indiriyorum sorun olmuyor. Ayrica evdeki sabit telefonuda superonline a gecirdik ve rahatca arayip konusabiliyoruz cok ucuza, ozellikle telefon sabit ucreti olmadigi icin. Herkese bende tavsiye ediyorum. Torrentte 1.7 MB ile download yaparken 587 KB upload yapiyorum ayni anda. O civarlarda seyrediyor hizim torrentin kalitesine gore. Ayrica QNAP TS110 Nas server calisitiyorum evde torrent indirmelerimi o sagliyor sagolsun :)

Herkese siddetle Superonline Fiber tavsiye ediyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

SpArK bunu yazdı:

Bende Superonline 20 Mbit / 5 Mbit   kullaniyorum. 49 TL oduyoruz sinirsiz galiba. Veya adil varsa bile aylardir 300-400gb indiriyorum sorun olmuyor. Ayrica evdeki sabit telefonuda superonline a gecirdik ve rahatca arayip konusabiliyoruz cok ucuza, ozellikle telefon sabit ucreti olmadigi icin. Herkese bende tavsiye ediyorum. Torrentte 1.7 MB ile download yaparken 587 KB upload yapiyorum ayni anda. O civarlarda seyrediyor hizim torrentin kalitesine gore. Ayrica QNAP TS110 Nas server calisitiyorum evde torrent indirmelerimi o sagliyor sagolsun :)

Herkese siddetle Superonline Fiber tavsiye ediyorum :)

Eyv. hocam güzel anlatmışsın.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bende süperonline kullanıyorum ama normalini süperonline kullandığım için memnunum.5-6 yıl önce ttnet bafisini yediğim için o rahatlık ondan.Çukurova grubunun tenolojik başarıları ilklerle bilinir.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1870 Toplam Mesaj: 9