Superonline 1999-2002 IRC Takilanlar
-
Şeyhin en muhtesem bulusu kufur saydiriciyi vizyona cikardigi senelerde superonline irc serverinde takilan murid varmi ? nickleri desifre edelim benim ayni "niCo" . itiraf edin kimlere kufur saydirdiniz : )
-
SuperOnline daki Nickim KiziLEjdeR ve RedDragon du :) ama ben ondan da eskiyim.! :)
-
ben 98 de basladim oraya . eRCi Whocares Hollcroft DeWe eXtacy parkie zamananlarinda : )
-
erci ve whocares i tanıyorum.
chanserv ve nickserv'lar göçerdi devamlı bazı kanalları reglemiştim hiç unutmam.
bide lamerşahin vardı.
" Administrators " kanalında takılıyordu onuda almıştım :) gelip yalvarmıştı ne günlerdi irc günleri...
-
/ timer 00 ame: Kanal sana skim girsin gibi komutların en baba kanallarda bile yediği zamanlar :)
Kanal'a hiç küfür sayıcıyla saldırmadım yani saldırdımda küfürlerim şahsa özeldi hep :) Ama ircde o kadar çok o.cocuğu op vardı ki hangi birini hatırlıyam a.q :D Bu arada komutu yanlış yazmış olabilirim çok oldu ircuyi bırakalı ya:)
edit: Küfür sayacı'nın 2000'den sonra çıkmış olması lazım muhtemelen 2001 ! -
ZeroCooL` bunu yazdı:
-----------------------------SuperOnline daki Nickim KiziLEjdeR ve RedDragon du :) ama ben ondan da eskiyim.! :)
-----------------------------hoca senin tahribattaki eski nickinde kızıl ejdermi? -
o zamanlar paso half life oynardık bide carmageddon.biri bana irc dese yüzüne bön bön bakardım sanırım
-
Nickname : Schoolbus Yıl 98
Nickname : MaFiCaN Yıl 99 Görev : Services Administrator .
En sevdiğim Kanal #geyük :)
İşte bunlar benim Yıl 2001 Nickname : RemotE , Channel : #seker Access Sop.
Böyle geldi geçti ey gidi günler ey :)
-
Mircalem: Sahtekar muratın ( jack ) serverıne takıldım biraz:D suan servere bakıyorum 500 den fazla kısı gorunuyor.. toplasan 60 70 tane user cıkar botsuz.)
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
-----------------------------hoca senin tahribattaki eski nickinde kızıl ejdermi?
-----------------------------Su an Kardeşim kullanıyo tahribatta o nick i sanirim ben 5 senedir ZeroCooL` nick ini kullanıyorum...
bu arada RemotE bilir neydi o superonline muhabbetlerimi o zamanlarda kanalımıza bir irjop girdimi kanalı terjederdik nick imiz forbitlenmesin dite birde RemotE nin Superde SchoolBus nick ini kulanmaya baslamadan once o nickin bulunus vee reglenis hikayesi vardır tam bi komedi :) guzel gunlerdi ya harbi ozamanlar İRc de takılmak cok guzel di ama simdi zevki kalmadı.
İRc Chat Out! - İllegal Foum İn.! :)
-
okan bayülgenin reklamıyla cok güzel bir şekilde başladı sol tabi aynı istikrarını koruyamadı seneler içinde.....