Superonline Baglanti Sikintisi
-
Hocalar var mi bi bilgisi olan 10 gundur aksamlari bi gidio hak getire ne zaman gelirse. Gittigindede mh ariyorum ulasamiyorum. Diger zamanlarda arayinca sanki hic sikinti yasanmamis havasiyla sizinle alakali bir sikinti gozukuyor sustemde diyor. Dogru mu yalan mi? Sizdede oluyo mu uzun sureki kesintiler mesela tam su an yok 15 dk dir. Mh yi aradim acan yok. Tekrar aradim kayit aldik bu nodan donecez dedi otomatik bayan
-
Fiber mi adsl mi ?
Fiber ise bende şuan bi sıkıntı yok adslse şayet allah yardımcın olsun ne diyim
-
sen iyisin yaklaşık 2 ay oldu ttnet kullanıyorum bu arada sponline i düşünüom daha emin degilim.
evin penceleri değişti pimapen oldu usta yanlışlıkla telefon kablosunu kesmiş kendm elle yamadım ama internet 60 snde bir kopuyor ne kadar iyi yaptıysam da tam olmadı dışardan içeri gelen o kalın hattın
değişmesi gerekiyor toplamda 5 defa arıza kaydı açtık ve eve ekip istedik elit ekip kapsamında 14 tl ücret ödemeyi de kabul ettik adamlar gelmiyor 2 ay oldu
en sonunda bu pazartesi tekrar aradım vermediğiniz hizmeti artık istemiyorum ben neye para ödüyorum gelmeniz için daha ne yapmam lazım dedim baya tantana çıkardım telefonda bulundugunuz bölge müdürlüğü ile iletişime geçilecektir ve kesinlikle ekip yollanacaktır dedi.
daha da gelmezlerse napcam bilmiom 8 gb 3g kota aldım onla idare ediom.
-
Adsl hocam. İlginctir genel kesunti dediler. Bizim burda var mi planli yada plansiz kesinti dedim yok dediler. Onlarda anlamadi bende
-
bende de son 1 haftadır yavaşlık var hocam. genel bi durumları var ama çıkar kokusu yakında. onun haricinde 1 yıl olacak nerdeyse memnunum yani s.o.'dan
-
Bende fiber var superonline. Aldığımdan beri net 25 mbit hız veriyor şeytan kulağına kurşun :)
-
Fiber sıfır sıkıntı ama adls tam bi rezalet 2 sene kullandım öğrenciyken illallah ettim artık.
Alt yapı ttnet teknik ekipleri ttnet her bok ttnet.
Ttnet gelmiyor arızaya bakmaya arayıncada biz geldik baktık bi sorun yok diyolar.
En son dayanamamadım türktelekom binasını bastım adamlar açık açık ttnet kullanın s.online kullanmayın biz napalım dediler git derdini s.onlıne anlat dıyor adamlar :)
-
bende superonlıne kullanyıorum en ufak bir sorunum yok adsl benımkıde