Superonline Fiber İnternette Limitsize Limit Geliyor!
-
15 Nisan 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Superonline Fiber İnternet hizmetinde, limitli veya limitsiz abone olunan paketin download hızının 5 katı GB kadar download; upload hızının 10 katı GB kadar upload adil kullanım koşulu olarak uygulanacaktır. Fatura dönemi içerisinde adil kullanım koşulu miktarını geçen kullanıcıların hızları bir sonraki fatura kesim tarihine kadar dowload için 512 Kbps, upload için 128 Kbps’ye düşürülecektir. Fatura kesim tarihinden sonra, adil kullanım koşulu uygulanan abonelerin paketleri ilk haline geri dönecektir.
Örneğin; 10 Mbps Limitsiz paketteki bir abonemiz, upload hızı olan 1 Mbps’nin 10 katı olan 10 GB upload ‘u ya da 50 GB download'u aştığı zaman adil kullanım koşullu uygulaması kapsamında fatura kesin tarihine kadar upload hızı 128 Kbps’ye düşürülecektir.
http://www.superonline.net/yardim/adil.aspx
TTnet'in tekelinden kurtuluyoruz diye sevinirken Superonline daha beter bir uygulamayla karşımıza çıktı. Sadece download değil upload'a da limit getirdi.
-
bu adreste bir eylem planı hazırlanmış. Belki bu eylemler uygulamanın önüne geçebilir.
http://forum.donanimhaber.com/m_38525534/tm.htm
AYRICA
taahhütlü aboneliği devam edenler, sözleşmelerini Superonline'ın adil kullanım koşulları ile sözleşmeyi tek taraflı değiştirmesi nedeniyle ve telekomünikasyon sektöründe tüketici hakları yönetmeliği'nin 19/3 maddesine uyarak iptal ettiklerini sözlü olarak bildirsinler, müşteri hizmetleri de bunun notunu düşsün ve iptal etsin. Kabul etmezse de 19/3 maddesine uymamanın kanuni suç olduğunu ve yasal olarak yaptırım getireceğini bildirin (Not: Bu sizin aboneliğinizi bitirmez, sadece Superonline ile aranızdaki taahhütlü anlaşmayı, dolayısıyla onlara bağımlı kalmayı ve ilerideki abone iptalinizde sözleşme bedeli ödemenizi engeller.)
-
bu haberi çok önceden duydum. Sitesini inceledim. Yeni propaket getirmişler. 10 mbit hat propaket 99 lira bu adil kullanım hakkı olmayan paketmiş. Amaçları bu zaten. Adil kullanım diye birşey getirip gene sınırsız pro paket die hizmet açtılar. yakında propaketlerede adil kullanım hakkı getirip megapaket çıkarırlar:D
-
fiber kabloyla internete bağlanıcam bi de kota olacak :)
insana bi yerleriyle gülerler yaa :) ulan kim koyuyo bu kota uygulamasını arkadaş firmalarda çok merak ediyorum :)
firma mühendisleri heralde bi yerleriyle gülüyolardır bu tarz uygulamalara :F gelsin diye bekliyodum semte gelmesin amk :F
1 mb sınırsız bağlantı oohhh miiss :F
-
Bu saatten sonra Superonline'a geçmenin kıymeti yok. Hatta TTnet rulez diyorum :P Aşırı abartmadıkça 512'ye düşürmüyorlar. 100 gb'a kadar karışıldığını pek görmedim. Benim çok şükür hiç düşmedi şimdiye kadar.
-
128 kbps mi yuh ttnet bile bu kadar acımasız değil, birde upload limiti koymuşlar (:
128 kbps ile internete bağlanmak ekran kartsız GTA IV oynamaya benzer
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
128 kbps mi yuh ttnet bile bu kadar acımasız değil, birde upload limiti koymuşlar (:
128 kbps ile internete bağlanmak ekran kartsız GTA IV oynamaya benzer
-----------------------------sanki ekran kartıyla gta 4 oynanıyo ya :D
aq hayvan gibi oyun :D
ben 56k ile bağlandığım günleri hatırlarım :\
-
fiber fiber derken super online diğer taraftan girdi.. daha çok para kazanmak için işin cıvkını çıkartıyorlar başka bişi deil bu ülkede adam gibi internet alacaksan baban fabrikatör olacak kendi evine fiber döşiyceksin.
-
bu fiber internet hayallerimi süslüyordu..artık bi hayalim de kalmadı..