Superonline İnternet Ve Apple TV Kampanyası
-
http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/apple-tv-kampanyasi-
Apple TV Kampanyası
Işık hızında fiber internet Apple TV 32 GB ile aynı pakette! Üstelik 36 ay boyunca 5 GB mobil internetli TV+ Cep paketi ücretsiz!
Apple Tv Almak isteyenlere çok iyi fırsat bence
-
valla bulundugum yerde superonline fiber var %50 indirimli fiber alma hakkımda var tek sıkıntı muğlada hatta olsa portta olsa kapıdan fiber de geçse superonline fiber satışı yapmıyor.
oyüzden ttnetin lanet altyapısına mecburuz kullanmaya.
-
PanxeR bunu yazdı
valla bulundugum yerde superonline fiber var %50 indirimli fiber alma hakkımda var tek sıkıntı muğlada hatta olsa portta olsa kapıdan fiber de geçse superonline fiber satışı yapmıyor.
oyüzden ttnetin lanet altyapısına mecburuz kullanmaya.
Vodafone Fibere geçebilirsin. Altyapıları olmadığı için Turkcell ile anlaşmaları var. Turkcell fiber altyapısı olan her yerde hizmet verebiliyorlar.
-
Apple TV 4K modeli ABD'de $179 bu kampanyayla kaça gelmiş oluyor? Bi de Plex.tv'de 4K Streaming var mı? Roku stick, Remix mini dışında cihaz kullanmadım ama herkes Apple TV öneriyor. Ben Netflix, Amazon'a abone olmaktansa Plex'den izlemeyi düşünüyorum.
-
Kernel_Panic bunu yazdı
Apple TV 4K modeli ABD'de $179 bu kampanyayla kaça gelmiş oluyor? Bi de Plex.tv'de 4K Streaming var mı? Roku stick, Remix mini dışında cihaz kullanmadım ama herkes Apple TV öneriyor. Ben Netflix, Amazon'a abone olmaktansa Plex'den izlemeyi düşünüyorum.
465 tl fazladan ödenmiş oluyor.
https://m.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/apple-tv-kampanyasi
Yeni müşteriysen o 500 lirayı peşinat olarak alıyorlarmış zaten :d
end tarafından 17/Eyl/17 21:07 tarihinde düzenlenmiştir -
apple tv ile napabiliorus?
-
end bunu yazdıKernel_Panic bunu yazdı
465 tl fazladan ödenmiş oluyor.
https://m.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/apple-tv-kampanyasi
Yeni müşteriysen o 500 lirayı peşinat olarak alıyorlarmış zaten :d
Şaşırmadım zaten
-
ExpirE bunu yazdı
apple tv ile napabiliorus?
kendi iç uygulamarı dışında apple cihazlarının hepsini ekrana aktarım yaptırabilirsin
Hız Kota AKK İndirme AKK Yükleme Tarife Fiyatı Kampanya Fiyatı 24 Mbps Limitsiz 175 GB 50 GB 119 TL 84,90 TL 24 Mbps Limitsiz 200 GB 50 GB 124 TL 89,90 TL 50 Mbps Akıllı Paket 250 GB - - 124 TL 99,90 TL 100 Mbps Akıllı Paket 250 GB - - 139 TL 109,90 TL 50 Mbps Platin Paket Limitsiz - - 339 TL 169 TL 100 Mbps Platin Paket Limitsiz - - 449 TL 299 TL biraz önce aradım kampanya için anamın üstüne hat bilgi vermediler ipneler aq parasını biz ödüyoruz ya.
50mb kotalı yaptırayım dedim meğersem kota bitince neti kesiyorlarmış anasını siekyim hani bu akk kalkıyordu iyicene saçma bi hale sokmuşlar durumu aq
şuan tahahühtüm yok
bu apple tv ürünü hangi paket ile tam şükella olur sizce?