Superonline Superposta MYSQL Problemi
-
Selamlar arkadaşlar..
Müzdarip olduğum bir durumu paylaşacağım sizlerle..
yaklaşık olarak 2002 yada tam olarak hatırlamıyorum 2003'ün başıda olabilir... o vakitten bu vakite kadar SuperOnline'ın, SuperPosta E-posta hizmetini kullanıyorum.
SuperPosta bildiğiniz üzere SuperOnline'ın Üçretsiz Eposta servisidir. Bu eposta servisini SuperOnline kısa bir süre önce Gmail'e yönlendirerek, Google'ın E-posta servisi olan Gmail'in alt yapısını kullanmaya başladı. Yani SuperPosta.com'dan SuperPosta'nız için Login olduğunuz zaman Gmail'e yönleniyor ve Gmail gibi bir yapıyı aynen kullanıyorsunuz.
Kişisel ve kurumsal tüm işlerimi SuperPosta E-posta hizmeti sayesinde yapıyorum. Bugüne kadar iş yaptığım tüm kurumsal firmalar (Güvenlik, web, network vs vs) ve Kişisel mü$terilerim bana E-posta adresimden ulaşıyor. Ve bana sadece E-posta adresimden ulaşıyorlar. Çok azı Cep Telefonumu biliyor... (Google üzerinden hakkımda çıkan telefon ve bilgiler tabii ki yanliş-şaşırtmaca:p)
Ve ben geçtiğimiz Cumartesi gününden beri SuperPosta'ya aşağıdaki hatadan dolayı giriş yapamıyorum.
http://img511.imageshack.us/img511/1543/superonlinemp7.jpg
(not: foto eklemede problem yaşadım direk linki veriyorum | yöneticilerimizden birisi edit edip direk eklerse iyi olur)
hatanın yazılı şeysi;
"Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2)"
Bu hatayı Cumartesiden beri almamla birlikte hizmet@superonline.com 'dan SuperOnline yetkilileri ile iribata geçtim;
Bana geri dönüş yaptılar ve Problemi hallettik dediler. Bi baktım... Amanın dedim harbiden halletmişler "helal olsun".
Girdim baktım müşterilerime, maillerime.. Ertesi gün oldu.. Pazar günü.. Ve yine hata! Yine giriş yapamadım.
Yine posta attım.. P.tesi günü cevap aldım. İlgili departmana ilettik, halledilecek dendi. fakat o gün bugündür halen daha halledemediler.
Ben profesyonel bir Web Master değilim. Ama koskoca SuperOnline bahsi geçen MYSQL hatasını çözemiyorsa bu işten kıllanmaya başlarım.
Daha iyi bilgisi olan TBT'ciler varsa sorarım, MYSQL HATASINI ÇÖZMEK BU KADAR MI ZOR ?
Yoksa SOL artık gel benim üçretli e-posta servisimi al mı diyor?
-
verdigi hatanın milyon tane sebebi olabilir linuxtanda kullanılan web dilindende başka bir servistende mimariden de yada sistem mühendisinin mallıgından da sorunun kökenini bilemedigimiz için tabiiki bir yorumda da bulunmak zor.Ama bazen bazı sorunlar oluyorki cümle ekip toplansa bakıyorlar çünkü herkeste çalışan bir servis sende çalışmıyor:S Başıma gelmedi degil.
-
Hocam telefonla falan bisiler yapmaya calisaydin.. ..?