folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Superonline Taahhut İle İlgili Sorum Var

Superonline Taahhut İle İlgili Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Arkadaslar merhaba,

superonline dan bir haftadir israrla ariyorlar. Ben de bu kadar israrla ariyorlarsa vardir bir ibnelik diye dusundum sizlere sormak istedim,

evimde 25 mbps akk/akn kotasi olmayan internetim mevcut. Ayda 99 lira oduyorum ve bu kasim ayinda taahhutum bitiyor. Bunlar da beni arayip israrla 24 ay boyunca 100 mbps 150 gb kotali 99 liraya internet vermeye calisiyorlar. Ayni zamanda kota dolunca internet hizim 24 mbps e dusecekmis. Ben kabul eder gibi oldum, evime gelip taahhut imzalatacaklarini soyleyince aha dedim baya sozlesmede koklu bir degisim soz konusu demek ki, ben bir dusuneyim dedim. Ertesi gun tekrar aradilar bu kampanyanin yaninda bir cep telefonu ya da tablet verebileceklerini soylediler, ben de daha da iskillendim. Nedense her aradiklarinda da kampanyanin son gunu oluyor. Sizce kabul edeyim mi, bu konuda bir bilgisi olan var mi sormak istedim. 

Okudugunuz icin tesekkur eder, iyi gunler dilerim :)

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek

Bulaşma hocam.. Şimdiden seni bağlayacak ve sonraki daha iyi kampanyalardan veya farklı sağlayıcılardaki rekabet avantajından faydalanamayacaksın .. Nasılsa önünde zaman var, özellikle 1-2 ay kala sana çok daha iyi bir teklif ile geleceklerini göreceksin ..

Selamlar ...

GoQaN tarafından 04/Tem/17 18:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Verecekleri telefon Samsung'un giriş seviyesi rezalet ekranlı rezalet donanımlı telefonlarından. Tablet dedikleride Reeder marka Çin malı dandirik bir şey.

Kaldı ki cihaz hediye paketlerde AKK yok. Direk kota var. Kota biterse interneti kesiyorlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Dolaylı olarak sana yeni bir tekliif yapmamışlar.

Dertleri seni kendilerinde tutmak istiyorlar o kadar.

Çokta büyük anlamı yok yani.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
Toplam Hit: 954 Toplam Mesaj: 4
superonline tarife