Süperonline Taşınma Problemi
-
Merhaba arkadaşlar şöyle bir problemim var.
Şuan ki oturduğum yerde fiber var ve 2 yllık sözleşmem var. 69 liraya tablet + fiber. Ama taşınmam gerekiyor sene olucak 2017 ama hic aklıma gelmedi bügün başvuru yapıyım derken fark ettik evde internet altyapısı bile yokmuş. 3 yıllık bina bir allahın kulu başvurmamış.
Şimdi başvursam aylar sürecek bağlanması. Superonline iptal ettirme imkanım var altyapı olmadığından ama şerefsizler tablet için 400 lira istiyor.
İnterneti dondursam bağlanınca açarız adsl dediler 8mbit 50gb akk li dediler 74 lira çektiler. 16gb 100gb akk li netler 60 lira iken bu fiyatı çekiyor adiler. Nabıcağımı şaşırdım iptal etsem 400 lira peşin vericem etmesem bağlanana kadar bekliycem + taşıma parası telefon parası faan derken yine fena giricek.
Bir yol gösterin hele hocalar nabıcam sabahdan beri beynim zonkluyor sinirden.
-
bende superonline tv+ için kavga ettim baya ama adamların umurlarında değil yapacak başka bişey yok diyip çıkıyorlar işin içinden.
-
Ryans bunu yazdı
bende superonline tv+ için kavga ettim baya ama adamların umurlarında değil yapacak başka bişey yok diyip çıkıyorlar işin içinden.
Hocam şuanda kear zarar oranı oluşturmaya çalışıyorum ancak bunu kapattırsam altyapı açılınca atıyorum ttnet den adsl bağlatsam. 60 lira net parası + 15 lira ev telefonu için mi alıcaklar. böyle olursa aynı paraya hic değilse daha hızlı net almış olurum.
Bu taahhüt olayını çıkaranın 7 sülalesini *ikim.
-
bendede şöyle oldu hocam anlatıyım kısaca.
evimde süperonline fiber kullanıyorum birde tv+ aldım. 3lü paket gibi bişey yaptılar ve 2 yıl sözleşmeyi dayadılar.
yeni tv aldım içinde 1 yıllık tivibu üyeliği vardı. dedim iptal ettiriyim tv+'ı ; iptal etsende aynı parayı ödeyeceksiniz etmesenizde aynı parayı ödeyeceksiniz denildi. s*klemiyorlar yani.
ben bi çözüm yolu bulamadım tivibudan vazgeçtim :S :D
-
Ryans bunu yazdı
evimde süperonline fiber kullanıyorum birde tv+ aldım. 3lü paket gibi bişey yaptılar ve 2 yıl sözleşmeyi dayadılar.
yeni tv aldım içinde 1 yıllık tivibu üyeliği vardı. dedim iptal ettiriyim tv+'ı ; iptal etsende aynı parayı ödeyeceksiniz etmesenizde aynı parayı ödeyeceksiniz denildi. s*klemiyorlar yani.
Taksit yapıolarsa tablete kapattırıcam gibi yoksa işin için den çıkamıyorum.
-
Absolut bunu yazdıRyans bunu yazdı
Taksit yapıolarsa tablete kapattırıcam gibi yoksa işin için den çıkamıyorum.
peşin olarak diğer aya yansıtıyorlar toplam ücreti. taksit yapmazlar diye biliyorum.
-
hacı sende dondur veya baska ögrenciye felan devret. biz devrederek kurtulmustuk :)
-
UmuT38 bunu yazdı
hacı sende dondur veya baska ögrenciye felan devret. biz devrederek kurtulmustuk :)
Hocam devredicek şahısı nerden bulucaz. Sıkıntı orada öğrenci falan olsak okuldan bulunurduda şuan çok zor gibi müridlerden bana lazım zaten diyen varsa anlaşabiliriz :)