Şüphelenmek Normal Mi??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Dostlar olaya en başından başlıyorum.11.sınıfta okuyorum ve 9.sınıfta olan bir kız arkadaşım var yaklaşık 3 aydır birlikteyiz.Kızın güveni bana tam birlikte yaptıklarımız normal bir kızın cesaret edemeyeceği kadar tehlikeye açık şeyler.Daha çıkalı 1-2 hafta olmasına rağmen birlikte orman gezileri gece falan.Kıza hiç dokunmadım.Blki 1-2 elini tutmuşluğum var.O da güvenini sağlamak için.Son zamanlarda onun evci olması sebebiyle sadece mesajlaşabiliyoruz.Beni gördüğü zmn selam vermiyor çoğunda.Yanıma gelmekten çekinior.Onun istediği(kendi söylediği kadarıyla) arada görüşüp normal bir şekilde devam etmemiz gibi.Öğretmenlerden çekiniyor.Beni çok sevdiğini söylüor mesajlarda  netteki konuşmalarda hiçbir sorun yok.Son günlerde eski ve en uzun süre çıktığı kişiyle birlikte zmn geçirdiğini söyledi.Arkadaş olduklarını bunu bana güvendiği için söylediğini söyledi.Sadece beni sevdiğini  ve durumu yanlış değerlendirmemem gerektiğinden bahsetti.Dediğim gibi mesajlarda netteki yazışmalarda son derece iyiyiz.Ama gelip karşılıklı konuşmalardan çekinior.14 şubatta çok önemli bir işi olduğunu söylererek beni ekti.Aynı şekilde doğum günümdede benden uzaktaydı.Herşey bi yana her 2 sinde hediyeyi verdiğinide öpmeden gitti.Tabi bu nedenle soru işaretleri oluşması normal bende.. Siz durumu nasıl değerlendiriyorsunuz? benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

Bu arada kız Marmarisli arkadaş çevresi son derece sosyal ancak bizim okulda çekingen tavırları dikkat çekiyor.

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Hocam şüphelenmekte haklısın.Dişi kesime hiç güvenmeyeceksin.Boşver,ben olsaydım ayrılırdım hem senin akranın değil :D

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    sevgililer gününde eker, doüum gününde eker, görünce slm vermez... :S sen onu çek bi kenara knuş de böyle istemiyorum ya bu nedir la. Ya onu yöneten bi kız arkadaşı var ya da o eski çıktığı çocukla aralarında bişe var. Belkide kızın kafası karışık. ama bana pek tekin gelmedi.

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 724 Toplam Mesaj: 3