folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sürat Kargodan Ön Ödemeli İndirimli Kargo Olayı

Sürat Kargodan Ön Ödemeli İndirimli Kargo Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Yıl başında sözleşmem bitmişti çağırdım adamlarıda ön ödemeli olayını anlattılar sözleşmeliden daha ucuza denk geliyor

50- 100 -250  diye giden paketleri var Gittigidiyordan alıyorsunuz ister kurumsal ister bireysel olun gönderirken cari kodunuzla gönderince bakiyenizden düşüyor size gelen kargolar karşı taraf ödemeli olsa bile ucuza geliyor

sipariş / onay / sözleşme linki/ sözleşmeyi doldur gönder / hesap bilgileri gelsin

Devamlı kargo şirketleriyle çalışan arkadaşlar varsa sözleşme yoksa veya bireysel olarak kargo gönderimi yapıyorsanız fazla bakın derim

http://www.gittigidiyor.com/servisler/surat-kargo 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

abi çok iyimiş ya tam e-ticaretlik işime yarayacak sağolasın.

gönderim hızı ve süresi hakkında bilgi verebilir misin hocam sen daha tecrübelisin.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

Ggden sürat kargo ile çalışan bir adamdan süpürge aldım tam 8 günde geldi harcadığım telefon ücretini saymıyorum. Acayip yavaşlar bölge bölge değişir belki ama tekirdağdayım sıfır hız tavsiye etmiyorum kişisel kullanımlar için. 

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı

abi çok iyimiş ya tam e-ticaretlik işime yarayacak sağolasın.

gönderim hızı ve süresi hakkında bilgi verebilir misin hocam sen daha tecrübelisin.

egeden güneydoğu 1 günde gidiyor sorduğun oysa 

sipariş teslim süresi ise sözleşmeyi doldurunca biraz bekletiriyo bugün mesai yokmuş pazartesi onay maili gelecekmiş

eşubeden kargo takiplerini vs bakabiliyorsun gönderilerini girip barkod yaratabiliyorsun

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

sürat kargonun fiyatları aşırı yüksek.

Aras kargo ile çalışıyorum Dosyave 1 Desiye kadar olan tüm kargolar türkiyenin her yerine 3.40 + KDV 

:)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    swordfish bunu yazdı

sürat kargonun fiyatları aşırı yüksek.

Aras kargo ile çalışıyorum Dosyave 1 Desiye kadar olan tüm kargolar türkiyenin her yerine 3.40 + KDV 

:)

Senin kadar yoğun gönderim yapmıyorum hocam  haftada 3-5 poliçe

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

en iyiler: MNG, yurt içi kargo,

en kötüler UPS, PTT kargo

bilmediklerim: sürat, aras

kötü dediklerimi kesinlikle denmeyin.

kitap almıştım UPS den gelenler balkona attı birinci kattaydık. kimlik falan demeden gerek yok dedi binni gittiler.

PTT ise bir kargoyu 1 ayda götürdü. üstelik en sonunda gönderdiğimiz kişi gitti aldı şubeden

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    futurist bunu yazdı

kitap almıştım UPS den gelenler balkona attı birinci kattaydık. kimlik falan demeden gerek yok dedi binni gittiler.

PTT ise bir kargoyu 1 ayda götürdü. üstelik en sonunda gönderdiğimiz kişi gitti aldı şubeden

mng yurt içi ok de ups i yabana atma hocam ups in kalitesi hiç birinde yok 40 yılda başına kötü iş geldi diye kötüleme

Ptt ye gelince 2-3 gün içinde genelde teslim oluyor sadece Adminımızın birine mesir macunu gönderirken 10 gün gecikti ozamanda baş müdürlüğe delikçe verdim ulaştırdılar elemanıda işten attılar

Aras bulunduğum yerde iyi çalışıyor adam sabandan akşama kadar bana enfazla 100 metre mesafede dolaşıyo kurye cepten arayınca 10dkda iş yerinde ama kırılacak birşeyi sakın arasla istemeyin :)

Gerçi tbtden ismini vermek istemediğim bir mürid yurtiçi bölğe dağıtımda çalışıyordu nasıl taşıdıklarını anlatmıştı ama demekki aras daha kötü taşıyo :)

ups den kargonun nerde olduğunu uydudan takip edebiliyorsun kurye şuan nerde nerede dağıtım yapıyo vs

sürate gelince gecikmeden pek aksilik olmuyorda elemanları süper cahil genelde ya isim yanlış ya adres yanlış :) adama sanal şubeden giriyom barkod çıkarıyom sadece pcye okutturacak hala elle kendisi yazmaya çalışıyo oda yanlış yazıyo :)

kpss eğitim seti dağıtımında 2 kişide yaşadım :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    DJ_Alper bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

mng yurt içi ok de ups i yabana atma hocam ups in kalitesi hiç birinde yok 40 yılda başına kötü iş geldi diye kötüleme

Ptt ye gelince 2-3 gün içinde genelde teslim oluyor sadece Adminımızın birine mesir macunu gönderirken 10 gün gecikti ozamanda baş müdürlüğe delikçe verdim ulaştırdılar elemanıda işten attılar

Aras bulunduğum yerde iyi çalışıyor adam sabandan akşama kadar bana enfazla 100 metre mesafede dolaşıyo kurye cepten arayınca 10dkda iş yerinde ama kırılacak birşeyi sakın arasla istemeyin :)

Gerçi tbtden ismini vermek istemediğim bir mürid yurtiçi bölğe dağıtımda çalışıyordu nasıl taşıdıklarını anlatmıştı ama demekki aras daha kötü taşıyo :)

ups den kargonun nerde olduğunu uydudan takip edebiliyorsun kurye şuan nerde nerede dağıtım yapıyo vs

sürate gelince gecikmeden pek aksilik olmuyorda elemanları süper cahil genelde ya isim yanlış ya adres yanlış :) adama sanal şubeden giriyom barkod çıkarıyom sadece pcye okutturacak hala elle kendisi yazmaya çalışıyo oda yanlış yazıyo :)

kpss eğitim seti dağıtımında 2 kişide yaşadım :)

ups de  çalışanlar akrabamız. önceden iyiydi ama sonra maerikan firmasımı almış o birine mi satmış şirketi sonra battı işler dedi. patron yabancı yabancı dil öğrenin yok şunu yapın bunu yapın diye ortalık karışmış.

Çok kargoluk işim olmaz ama bilinçli olarak denemek için hep başka kargoyu denerim. bir aras, sürat kargo kaldı.

Ama işim önemlisye muhakkak mng denerim pahalıdır ama içim rahat olur ve çok hızlıdır.

Tabi çok kullananlar daha iyi bilir. ben deneyimimi paylaştım.

Zaten şirketseniz o anlaşma her şirkette var. Eski şirketim yurt içiyle anlaşmadaydı. Tek tek adres yapıştırmıştık , 300 katalog için. Akıllılar yanlış adresi basmışlar :) yurt içindeki müdür biz hallederiz sadece adres listesini gönderin yeter dedi. hiç sorun çıkmamıştı. Yeterki biraz tanışıklığın olsun.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

o da iyiymiş filmlerde bisikletin üzerinden gazete attıkları gibi :D

Who is detCode?
Toplam Hit: 1367 Toplam Mesaj: 10