Sürekli Baş Ağrısı Ve Burun Kuruması Olanlar..
-
Hacılar Allah'ın gücüne gitmesin, havalar şu sıralarda çok kötü.
Bende aylardır kronik sinüzit vardı , Zaman zaman nüksedip baş ağrısı,boğaz akıntısı yapıyordu.
Geçenlerde de kötü oldum.Emara falan girdim.2,3 gün antibiyotik kullanıp yan etkilerinden bırakıyordum.
Şu sıralarda burun kuruması,keyifsizlik,baş ağrısı,mide bulantısı ve birden akıntı geliyor.Bu konuyu sürekli yanaklarında,alnında
ağrı olanlar için yazdım.Yada durup dururken mideniz bulanıyor,dikkatiniz dağılıyor,canınız sıkılıyor ve
hiçbirşeyden keyif alamıyorsanız dikkatli olun derim.Yada, kulaklarınız tıkalı olabilir.Kötüye gitmesin..Şimdi sürekli ilaç kullanıyorum,
ve iş kötü giderse ameliyata kadar gidebilir dikkatli olalım.Önlemini alalım derim.Enfeksiyon ağırlaşmasın.Çoğu kişide oluyor.
Yazın bile olabilir. Yani az buz eften püften birşeyde değil.Hatta ben beynimde problem olabilir diyeydi şikayetlerim.Ama sinüzitimi de biliyordum.
-
Sinüzit olabilir.
Daha güzel bir yol da scuba dalış eğitimi almak ve çeşitli derinliklerde basınç altında doğal yollardan sinüzitten kurtulmayı hedeflemek olabilir.
Hangi ilaç olursa olsun insanoğlu için ilaç ta bir çeşit uyuşturucudur aslında.
Bir müddet sonra vücudunu alıştırır,tembelleştirirsin.Vücudun toksinler için antikor üretemeyecek duruma düştüğü o anda da bittin demektir.
Çok gerekli değilse biraz ağrı öldürmez adamı.
Hemen ilaca sarılmayalım.
Burna tuzlu su çekin. Mümkün olduğunca üst solunum ve sinüzit kanallarını yüzerek tuzlu su çekerek açın.
Rahatlarsınız.
-
Unutmadan okaliptus yağı çok etkili.Sıcak su dolu bir geniş kaba 3 damla okaliptus yağı damlayıp bu uçan yağı burna çekmek ve çekerkende
sırayla burun deliklerini tıkayıp çekmek çok etkili.Fakat ilaçsız ne yazıkki geçmedi benimki çünkü ne içersem içeyim kış başından beri var.