folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sürekli Gerginlik Ve Çekingenlik Hali

Sürekli Gerginlik Ve Çekingenlik Hali

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Merhaba dostlar, kısaca özet geçiyim eskiden böyle değildi normal bi adamdım ama son zamanlarda psikolojim kontrolüm dışında bozuk, çekingenlik, sosyal fobi, özgüven eksikliği,tedirginlik, sürekli gerginlik gibi ruh halleri, artık arkadaş ortamında bile olmaya başladı konuşurken saçmalama gibi şeyler birisine cevap vermek yerine saldırmak daha kolay geliyo bu şekilde çok kalp kırdım, kötü birşey yapmak, kalp kırmak istemiyorum ama yaptığım şey bu. neden böyle bilmiyorum ama canımı çok sıkan birşey bu ve diğer kişilik bozuklukları. Derdimi anlatmak için yazdım ama tavsiye verirsenizde iyi olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Kafana şapkadan başka bir şey takma.Salla gitsin.Sevgilin yoksa sevgili yap.Biraz açılırsın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

bi uzmandan yardım alman en doğrusu olur

bana bişşey olmaz mantığı olayı saçma sapan yeri götürrebilir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tavsiyeyle olacak is degil, kesinlikle destek al derim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    underzero bunu yazdı

tavsiyeyle olacak is degil, kesinlikle destek al derim

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Salla gitsin demekle olmaz. İlaç kullan hocam. Ama ilaç kullanırken mal gibi evde oturma. İlaç sana destek veriyor. İlaçlı iken kendini ne kadar düzeltebilirsen ilacı bıraktıktan sonra öyle olursun.

Bence senin ilacın cipralex. Sosyal fobi, obsesif kompulsif bozukluk, depresyon ve panik atak ilacı.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

Salla gitsin demekle olmaz. İlaç kullan hocam. Ama ilaç kullanırken mal gibi evde oturma. İlaç sana destek veriyor. İlaçlı iken kendini ne kadar düzeltebilirsen ilacı bıraktıktan sonra öyle olursun.

Bence senin ilacın cipralex. Sosyal fobi, obsesif kompulsif bozukluk, depresyon ve panik atak ilacı.

ilaçlara güvenmiyorum, çalıştığım yerde kullanan birisi var, eskisinden daha kötü, mal gibi geziyo, full sebepsiz bir gülüş var yüzünde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neo_brn
    neo_brn's avatar
    Erkek

Hocam yapabileceğin en akıllıca hamle uzmandan görüş almaktır. Her insan hayatının belirli evrelerinde bunları yaşıyor. Eğer sıkıntılı durumlar yüzünden bu haldeysen fazla takmamaya bak (Hoş biz ne dersek diyelim sıkıntının boyutuna göre takmaya devam edeceksin). Onun dışında sosyal hareketlilik kat hayatına, yeni insanlarla tanışmaya çalış falan. Çalışıyorsun sanırım işte de atak olmaya zorla biraz kendini. Bizim yapabileceğimiz bunlar onun dışında en yardımcı olabilecek kişi bi uzman olur.

Ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=XcTwlMIPk4c dinle bunu kalk iki oyna iyi gelebilir :)

İşte tüm olay bundan ibaret.
Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 8