Sürekli Gerginlik Ve Çekingenlik Hali
-
Merhaba dostlar, kısaca özet geçiyim eskiden böyle değildi normal bi adamdım ama son zamanlarda psikolojim kontrolüm dışında bozuk, çekingenlik, sosyal fobi, özgüven eksikliği,tedirginlik, sürekli gerginlik gibi ruh halleri, artık arkadaş ortamında bile olmaya başladı konuşurken saçmalama gibi şeyler birisine cevap vermek yerine saldırmak daha kolay geliyo bu şekilde çok kalp kırdım, kötü birşey yapmak, kalp kırmak istemiyorum ama yaptığım şey bu. neden böyle bilmiyorum ama canımı çok sıkan birşey bu ve diğer kişilik bozuklukları. Derdimi anlatmak için yazdım ama tavsiye verirsenizde iyi olur.
-
Kafana şapkadan başka bir şey takma.Salla gitsin.Sevgilin yoksa sevgili yap.Biraz açılırsın.
-
bi uzmandan yardım alman en doğrusu olur
bana bişşey olmaz mantığı olayı saçma sapan yeri götürrebilir
-
tavsiyeyle olacak is degil, kesinlikle destek al derim
-
underzero bunu yazdı
tavsiyeyle olacak is degil, kesinlikle destek al derim
-
Salla gitsin demekle olmaz. İlaç kullan hocam. Ama ilaç kullanırken mal gibi evde oturma. İlaç sana destek veriyor. İlaçlı iken kendini ne kadar düzeltebilirsen ilacı bıraktıktan sonra öyle olursun.
Bence senin ilacın cipralex. Sosyal fobi, obsesif kompulsif bozukluk, depresyon ve panik atak ilacı.
-
DevilRullz bunu yazdı
Salla gitsin demekle olmaz. İlaç kullan hocam. Ama ilaç kullanırken mal gibi evde oturma. İlaç sana destek veriyor. İlaçlı iken kendini ne kadar düzeltebilirsen ilacı bıraktıktan sonra öyle olursun.
Bence senin ilacın cipralex. Sosyal fobi, obsesif kompulsif bozukluk, depresyon ve panik atak ilacı.
ilaçlara güvenmiyorum, çalıştığım yerde kullanan birisi var, eskisinden daha kötü, mal gibi geziyo, full sebepsiz bir gülüş var yüzünde.
-
Hocam yapabileceğin en akıllıca hamle uzmandan görüş almaktır. Her insan hayatının belirli evrelerinde bunları yaşıyor. Eğer sıkıntılı durumlar yüzünden bu haldeysen fazla takmamaya bak (Hoş biz ne dersek diyelim sıkıntının boyutuna göre takmaya devam edeceksin). Onun dışında sosyal hareketlilik kat hayatına, yeni insanlarla tanışmaya çalış falan. Çalışıyorsun sanırım işte de atak olmaya zorla biraz kendini. Bizim yapabileceğimiz bunlar onun dışında en yardımcı olabilecek kişi bi uzman olur.
Ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=XcTwlMIPk4c dinle bunu kalk iki oyna iyi gelebilir :)