Sürekli Msn Bağlantısı Kesiliyor
-
sa. hacılar şimdi iki gün önce çoklu msn yi yükledim ondan sonra msn bağlantım 2-3 dk bir(o kadar bile değii)kesiliyor şimdii ben bunu nasıl düzeltcem yardımlaınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70603
-
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------
sa. hacılar şimdi iki gün önce çoklu msn yi yükledim ondan sonra msn bağlantım 2-3 dk bir(o kadar bile değii)kesiliyor şimdii ben bunu nasıl düzeltcem yardımlaınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Zararlı yazılım,
Modem problemi,
Kablolama problemi,
Sendn kaynaklı olmayan bağlantı problemi.
Olmadı bir format at,olmadı çoklu msn kurma :) -
vanhelsink bunu yazdı:
-----------------------------hocam ikinciyide meebo.com yada ebuddy.comdan aç ;)
-
antioksidan
bağlantı sorununda modem problemi nasıl giderilir
bende wındowsta bağlantı sorunu yaşıyorum muhtemelen modemden ama pardusta sorunsuz..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------antioksidan
bağlantı sorununda modem problemi nasıl giderilir
bende wındowsta bağlantı sorunu yaşıyorum muhtemelen modemden ama pardusta sorunsuz..
Hocam msn olarak bakmadım.Netin gidip gidip geldiğini düşündüm,modemin de bir problem olabilir,çünkü bende vardı.Zyxel marka modemim bağlantıda bu tip problem çıkarıyordu ve onun yerine şu an U.S. Robotics modem kullanıyorum gayet rahatım sorunu modemi değiştirerek gidericeksin :)
Toplam Hit: 14497 Toplam Mesaj: 6