Sürekli Reset
-
yaw arkadashlar cafedeki pc lerimden bitanesi düzensiz zamanlarla reset atio kendisine,özellikle knight oynanırken,ekran kartı mevcut,pc health statusdan cpu derecesine bakiom ole kapatacak dereceye gelmemis oluyo diger ramlerle degistirdik hani uyuzmazlik olsa hic calismaz ama yine resetlio,formatlanmis bi pc henuz,ama nedeni hakkında bi fikrim kalmadı neden olabilir?bi yardimci olursaniz sevinirim.
-
güç kaynağında sorun vrsa elektrik dalgalanması olduğu zman kendi resetliyor olbilir. ilk aklıma bu geldi..
-
ekran kartın ney ?
-
gforce 5200,128 ram
-
msccongiften ayarlarına gir bi ara benbim kide oyle oluyordu
-
anakartın üstündeki kondansatörleri bi kontrol et şişen fln warmı?
(kondansatörü biliyon dimi?[bilemeyenler için cümle içinde kullanalım = ben kondansatör gördüm])
daha sonra vga yı başka pc de dene
olmadı güç kaynağını bi değiştir
olmadı ramleri dene yerlerini fln değiştir
kolay gele -
ulan harbi amele adamlarda var burda ya,neyse amele2 haric diger arkadaslar saolun bakalim anakart haric butun parcalari diger pclerdekilerle degistirdik bakacaz artik bide win98 cd uzerinden format atip xp yi yukledim kız gibi oldu(ben cok amele gordum,du bauer):P
-
:S
-
abi kondansatöre bahane bulmak saçmalık olabilir bazen.. ben tam 6 tane kondansatörü patlamış halde (evet abi düpedüz açılmış üstü..) anakart gördüm cayır cayır çalışıyor.. tamam bizde çalışmadığı zamanlar olmuştu ama başka birine verdik adamdan şikayet gelmedi şimdiye kadar(6-7 aydır) bu arada sürekli reset hadisesi laptopta var.. bir kaç kez format atılmış makinaya win xp sp2 home edition alamanca sürümü var.. acaba bazı programlar filan mı sorun çıkartıyordur ki..? özellikle media player, bsplayer, divx player yani video oynatıcılarındayken reset atıyor.. bazen kendi kendinede yapıyor bunu.. (başka başlık açıp şeyapmayayım dedim bilen varsa bunuda şeyapabilir mi..? 6 bilen olsa parayı kırışırız he..?)
Toplam Hit: 1512 Toplam Mesaj: 9