Sürekli Saldırı Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Muridler zone alarm pro kullanıyorum sürekli saldırı geliyor block ediyor zone alarm pro hangi ip den geldiğine bakıyorum 10.0.0.4 yazıyo yani benim pc kendi kendine uyarı atıyo yada bi çakışma gibi bişi var ne yapmam gerek ss i alta koydum

http://img52.yukle.tc/images/8006adsiz.JPG

Güvenlik olarak NOD32 + Zone Alarm Pro + AVG Antispyware var  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım o bulutunda dediği gibi programlardan felanda kaynaklanıyor ama zone alarm iyi programdır yinede ota çöpe

ötmesi birazda bundan sabredeceksin şu salak güvenlik programları neyin zararlı neyin zararsız oldğnu tam olarak

ayırt edene kadar.. bide kullandğn programlarla zoneun izin werdiği programları karşılaştır 1. listede olan 2. listede

yoksa onu 2. listeye ekleyiver gitsin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek
    Nasıl yani 3 adet güvenlik programımı kullanıyorsun? öyle ise hepsi bir birine girmiştir bence sadece nod32 yeter ve windows defender edin kendine microsoft.com sitesinde var. Bilgisayara gireni çıkanı bildiriyor sana istersen engelliyorsun türkçe çok güzel bi program şiddetle tavsiye ederim.

Hayat paylasmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya avast ya avg kullan kardeş

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 4