Süresi Dolan Domaını Nasıl Yakalarız?
-
Merhaba ,
Süresı dolmus ve dusecek bır domaın var ...
3 aydır takıpteyım bunu nasıl alıcaz ya? Düşmesi icin sanırım bır sure gecmesı beklenıyor...
Süre gecmeden sanırım name.com uzerınden Backorder yapılıyor da bu nedır?Diyelım adam suanda bunu uzatmadı ama ben ayırtınca uzattı , bunu nasıl alabılırım?
Yaa cok jenerık bıı kereta iyi de para edecegını dusuuyorum 20 Martta dustu ama nasıl ele alıcaz? :S
name de Taken ( Backorder olarak 49,95$ gozukuyor alsam dıret bana gecer mı bu domaın dustugunde yoksa ılk sahıbıne mı gıdeR? -
domainin tamemen silinmesi için 3 ay falan geçmesi lazım
domain tamamen silinip kullanılmaya açıldığı an backorder domaini saniyesinde senin adına alır, sen e ben sürekli kontrol ederim desen bile ne zaman düşeceğini saat olarak bilemezsin backorderla saniyesinde alırsın
eğer backorder başarız olursa ya paranı geri veriyorlar ya da o para kadar siteden alışveriş yapabiliyorsun
-
bildilğim kadarıyla backorder ın bir garantisi yok hocam. senin yerine onlar takip ediyor, domain in süresi biter bitmez de alıyorlar. yaptığı iş bu. ama eleman uzatırsa domainini o zaman alamazsın.
ayrıca harici programlar da var ,arkaplanda çalışıyor ve belirli sürelerde domain kontrolü yapıyor. eğer domain uygunsa alarm falan veriyor.. bu tarz bir şey kullanabilirsin
-
Bu harici programın bedava olanı varmı?
-
unbalanced bunu yazdı
bildilğim kadarıyla backorder ın bir garantisi yok hocam. senin yerine onlar takip ediyor, domain in süresi biter bitmez de alıyorlar. yaptığı iş bu. ama eleman uzatırsa domainini o zaman alamazsın.
ayrıca harici programlar da var ,arkaplanda çalışıyor ve belirli sürelerde domain kontrolü yapıyor. eğer domain uygunsa alarm falan veriyor.. bu tarz bir şey kullanabilirsin
Eleman uzatırsa ÖNCELIK hakkı onda olması kotu olmus hocam :)
50$ ı baglıcam adam 2 gun sonra gerı alsa domaını uzatsa gıt sıteden baska bısı al mantıksız :(
Direkt alınca iyi olurmus , kalıte domaın elemanın bırakacagını sanmam :) -
suhatuna bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Eleman uzatırsa ÖNCELIK hakkı onda olması kotu olmus hocam :)
50$ ı baglıcam adam 2 gun sonra gerı alsa domaını uzatsa gıt sıteden baska bısı al mantıksız :(
Direkt alınca iyi olurmus , kalıte domaın elemanın bırakacagını sanmam :)Pekı bu sıte sahıbının sıteyle ılgılenıp ılgılenmadıgını anlayabılırmyıız?
Yanı en son ne zaman ıslem yapmıstır , vss :) Belkı de asker dir :P
-
Sanırım konu kapanabılır :)
Sımdı baktım eleman uzatmıs domanini ...
Updated Date: 21-mar-2013
Creation Date: 20-mar-2002
Expiration Date: 20-mar-2014