folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Surf Yapma Hizi Neden Düsük Olur?

Surf Yapma Hizi Neden Düsük Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

s.a hojalar,16 mb internet hizim var :) fakat,mozilla veya opera ile surf yapinca,hangi site olursa olsun 3-4 dakikada aciliyor! :(

kafayi yememek elde degil,eskiden böyle degildi :(

ama örnegin biseyleri download ederken,hizimi kesintisiz kullanabiliyorum,sadece bu surf olayi!

nasil düzelebilir?

fikri olan varmi?

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    ie deseydin direk spy tarat derdim de opera ve mozillanın 2sini birden etkileyen spy bildiğim kadarı ile yok.Aklıma mantıklı başka bi sebep de gelmiyor.Spy tarat :)

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

herhangi ekstra bir ayar yapmadim ben,yani son 3 gündür artik sitelere girisim 3er 4er dakika sürüyor :S

ie kullanmadim,kullanmamda..ya mozilla ya opera ama surf yapamiyorum :S

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    ttnet kafa kol :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    hocam bir başka browser kur awant tavsie ederim,sadece denemelik.Aynı sorunu yaşarsan ;

1-)Modem günlerdir hiç kapanmamışsa modemi aç kapat
    2-)Aşırı bir surfersan temprory internet files'i bi temizle cookilerin kalsın
    3-)Bu saydıgın browserlar arasında sistem belleğinden en az yiyen ie olsa gerek zira ben ie ile download yaparken film izleyebiliyorum fakat opera ve mozillayla yparken görüntü takıla takıla geliyor çok dikkatli bakınca.Dolayısıyla dolayısıylası yok sadece başıma gelen birşeyi paylaşmak istemiş olamaz mıyım ?
    4-)Downloadları da bu browserlarla mı yapıyorsun yoksa başka bir program mı kullanıyorsun ? Flashget gibi downloada full hızla asılan programlar (yeni sürümünde öyle bir sorun yok gerçi ama bi öncekinde wardı) buna neden oluyor olabilir.Dicen ki ie de neden neden olmuyor bilmiyorum işte enboktan tarayıcı oldugu için ille sorunsuz olanı o olacak !
    5-)Spy ve türevleri tarat :)
    6-)Sorunu çözebilirsen birdaha böyle şeyler yaşamamk için rollback kur.
    7-)Yaw senin siteylede ilgilenemedik kusura bakma walla :/

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 711 Toplam Mesaj: 5