Suriye‘De El Nusra Yakaladığı Silahsız Sivil Alevilerin Başını Kesiyor
-
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Jvmix1VCsY&bpctr=1377540480
edit: video niye çıkmadı ya koruması var diye mi
-
Ama neden? insan insana bunu yaparmı? izleyemedim bile ..
-
zeg392 bunu yazdı
insan mı? bunlara insan demeyelim lütfen hocam.
bu orospu evlatlarnı destekliyoruz işte ülke olarak. o insanların kanı hepimizin elinde maalesef.
-
ultrAsker bunu yazdızeg392 bunu yazdı
insan mı? bunlara insan demeyelim lütfen hocam.
bu orospu evlatlarnı destekliyoruz işte ülke olarak. o insanların kanı hepimizin elinde maalesef.
-
Koyunlara Ne desen Ne Anlatsan BoSs.

-
ONEMINUTE bunu yazdı

Bunun ustune daha ne yorum yapilir ki..
-
Bugün hala PYD, Rojova'da El Nusra'yla çatışmalara devam ediyor.
-
mahzal bunu yazdı
Bugün hala PYD, Rojova'da El Nusra'yla çatışmalara devam ediyor.
Orda El Nusra yerine BAAS'ın Ordusu olsaydı bu sefer onlar çatışacaktı. PYD Esad'ın kontrolündeki bir örgütlenme değil. Üçüncü bir grup..
Anlayacağınız iki it birbirini yiyor.
Senin amacın "bak El Nusra Pkk'nin kolu ile çatışıyor" imajı mı yaratmak?
Dentist tarafından 29/Ağu/13 13:13 tarihinde düzenlenmiştir -
ONEMINUTE bunu yazdı

En başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum adamlara. Ama gel gör ki bu öküzler (aynı düşünceyi paylaşan herkese demiyorum kendim yüzyüze konuştuğum öküzlere diyorum burdaki öküzler üzerine alınmasın pardon burdaki aynı düşünceye sahip arkadaşlarımız) anlamıyor bu durumu.
Ben diyorum lan kendi ülkende açlıktan ölen var. Ama esed zulmediyiii. Lan siktirme esedini açlık sınırının altınlar binlerce insanımız var. Ama mısırda darbe oldu rabiaaa diyor.
Kusura bakmayın biraz ağır konuşucam. Zkerim sizin rabianızı. Darbeye ve zulme sizden daha çok karşıyım ama bu şekilde değil. Önce kendi kapının önünü temizle. İşini bitir sonra gidersin komşunun kapısına.