folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Suriye'deki Kimyasal Silah Kullanımı Hakkında?

Suriye'deki Kimyasal Silah Kullanımı Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Kafamı kurcalayan birkaç soru var.

Twitter'da tt olmuş bu olay. Twitter'ı olan müridler görmüştür zaten.

Ortada resimler var binlerce ölü çocuk resmi ve işin pis tarafı suratlarından belli zehirlendikleri.

Bu resimlerin doğruluğu nedir?

Bir tarafta da "ciğer" yiyen ösolular var.

Ortada çok pislik bir kapışma var..

Şu anda bu konuda kendi görüşünüzü bir sorgulayın, kenara bırakarak bir düşünün.

Diyelim ki Kimyasal Silah kullanımı gerçek. Esad çocuk öldürüyor.

Bir taraftan da bu ÖSO'cuların yaptığı vahşilikler videolarla tescillendi Esad'dan aşağı kalır tarafları yok. Hadi herşeyi geçtim bizim başımıza bela oldular.

O zaman ne yapacaksınız? Bir taraf mı tutacaksınız? Hangi tarafı tutacaksınız?

Ortada mide bulandırıcı bir durum var. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otistiq
    Otistiq's avatar
    Erkek

Arkadaşım taraf tutmak zorunda değilsin Zulüm yapan müslümansa onada karşı çık neyin tarafınu tutayım diye düşünme! Zulüme karşıyım de yürü..

Hayallerim ve Kendim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

kimin yaptığı belli değil, esadın yaptığını düşünmüyorum zaten kazandığı savaşa gölge düşürmez. Akıllı bi adam olmasa davutoglu 2ayı var derken 2.yılına girmezdi. Rusya olaya provakasyon dedikten sonra zaten uluslararası bir müdahale olamaz. Abd ekonomik veriler bu derece kırılganken, fed para politikasında ince bir çizgide yürürken ve obama da seçim konusunda halkın savaştan yılmışlığını kullandığından suriyeye abd merkezli bir müdahale öngörmüyorum. Ancak akdeniz filosundan veya hava kuvvetlerinden nokta atışları gelebilir. Veya uçuş yasağı uygulanabilir. Rusya destegi sürdüğü sürece bölgede radikal islamcıları zaferi tadamaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Otistiq bunu yazdı

Arkadaşım taraf tutmak zorunda değilsin Zulüm yapan müslümansa onada karşı çık neyin tarafınu tutayım diye düşünme! Zulüme karşıyım de yürü..

Zorunda mısın demişim hocam? Önce sormuşum "Bi taraf mı tutacaksınız?" az kitap okuyun da anlamanızı geliştirin ya hemen celalleniyorsunuz hiç sevmiyorum böylelerini de.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

kimin yaptığı belli değil, esadın yaptığını düşünmüyorum zaten kazandığı savaşa gölge düşürmez. Akıllı bi adam olmasa davutoglu 2ayı var derken 2.yılına girmezdi. Rusya olaya provakasyon dedikten sonra zaten uluslararası bir müdahale olamaz. Abd ekonomik veriler bu derece kırılganken, fed para politikasında ince bir çizgide yürürken ve obama da seçim konusunda halkın savaştan yılmışlığını kullandığından suriyeye abd merkezli bir müdahale öngörmüyorum. Ancak akdeniz filosundan veya hava kuvvetlerinden nokta atışları gelebilir. Veya uçuş yasağı uygulanabilir. Rusya destegi sürdüğü sürece bölgede radikal islamcıları zaferi tadamaz.

Peki Esad'ın savaşı kaybetmesi için bu kimyasal silah olayını başka birisinin yaptığını düşünsek?

Biraz astronomik ama bugün gizli servisler tarihine baktığımızda uçuk kaçık uygulanmış senaryolar görüyoruz.

ÖSO'nun kazanmasını isteyen belli bir zümre tarafından bu kimyasal silahlar sivillere yönelik kullanılırsa ve iş Esad'ın üstüne bırakılırsa o zaman Esad'ın bırak 2 yılı 2 ayı; 2 haftalık süresi bile kalmaz.

Mesela ben Esad'ın doğru olanı yaptığına inanırdım ama eğer Esad kimyasal silah kullandıysa bütün görüşlerim değişir.

Ha ÖSO'culara da sıcak bakmam adamlar pislik vahşi birşey. Ama dediğim gibi çok pislik bir savaş var dibimizde ve en kötü nokta da orayı karıştıran akp hükümeti oldu. Burda kamplarda teröristlere silah verip onlara eğitim verip suriyeye gönderen akp oldu. Onların da eli kana bulaştı kimsenin haberi yok.

Bu arada BBC fotoğrafların gerçek olduğunu onayladı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Aklınız alıyor mu harbiden de Esad'ın kimyasal kullanabileceğine? Fransa çıkmış demiş ki, eğer ortada böyle bir şey varsa Suriye'ye gireriz demiş. Esad o denli baskı altında olmasına rağmen, kalkıp da böyle bir aptallık yapmaz. Buna göre fazlasıyla akıllı bir adam çünkü kendisi. Neyse, yine de tüm bunlara rağmen diğer ülkeler Suriye'ye girmek için neden arıyor. Amaç Suriye'ye barış getirmek değil. Daha öncesinde kürt düşmanı olan Saddam'ın ayağını kaydırarak, Irak'a barış getiren adamlar(!) şimdi Suriye için de aynısını düşünüyor. Bakın şimdi, Türkiye'den çekilen PKK nereye gidiyor? Kuzey Irak'a. Suriye'den kaçan kürtler nereye gidiyor? Kuzey Irak'a. Kuzey Irak'ta zaten kimler çoğunluk? Kürtler. Büyük resme bakın, manzara harbiden de süper.

Buradaki bu asparagas haber, "bakın ibnelere napıyor, kendi halkını katlediyor şerefsizin evladı" diyebilmek ve ülkeye rahatça girebilmek için. Yakın zamanda K.Irak'ta bir kürt devleti kurulursa buna şaşırmayın. Çoktan temellerini attılar bunun.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    akli olan esad in oyle bisey yapmadigini anlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Türkiyede üretilen kimyasal silahlar Esadın değil Nusra Cephesinin elindeydi.

Şimdi şunu sormak gerekir:

Suriyede kimyasal silah kullanılırsa bu kimin çıkarına olur; BM ve Nato tehdidi altındaki Esad'ın mı yoksa Nusra Cephesinin mi? Yapılan şeyin ABD'nin ikiz kuleleri kendisinin vurmasıyla aynı şey olduğunu düşünüyorum.

Nusracıların sapıklıkları ortada; İnsan cesedinden parça yemek, kadınların yüzüne kezzap atmak, yakaladıkları askerleri işkenceyle öldürmek, alevi veya hristiyan olduğu için çocuk yaşta dahi olsa insanların kafasını kesmekten çekinmemek...

Kimyasal kullanımına ayrıca değinelim, bunun tek tek öldürmekle yakından uzaktan ilgisi yok, affı da yok. Yapan kimse tespitini yapıp yoketmek din ve millet ayırt etmeden insan ırkının görevidir.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi siktirsin gitsinler nerde katliam olsa ayni goruntuleri kullaniyolar.Basin neyi gostermek istiyosa onu gosteriyo.

Kimse her ne olursa olsun masum cocuklarin olmesini hakli cikaramaz.

ama bununda istismar edilmesi en az o katliami yapmak kadar SEREFSIZLIKTIR.

Esad saf degil  tum dunyanin gozu onun uzerindeyken kimyasal silah kullansin.

Savasmakta hakli oldugu halde neden  kendini haksiz konuma dusursun.

Ulkesini cetelerden hainlerden temizliyor. Bizim BaSsSbakan gibi her hiyarim var diyene tuzlugu alip kosmuyor.

Turkiye Hukumeti Kotu Kari gibi ortaligi karistirmaktan baska bisey yaptigi yok.

Irak takilerde muslumandi insandi kadin coluk cocuktu...

Senin simdi her kose Basina Yaptigin Camiler. Irak ta Bombalandi.

Sen ne yaptin Amerikan Askerine dua ettin.

Ne Cabuk Unuttunuz.

buda extra>>> http://www.youtube.com/watch?v=DSXv3IABRn0

ONEMINUTE tarafından 23/Ağu/13 17:30 tarihinde düzenlenmiştir

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 9