Suriyeliler, Kimlik Soran Polisi Vurdu
-
http://haber.mynet.com/suriyeliler-kimlik-soran-polisi-vurdu-645421-guncel/
Bunlara nekadar sövsem azdır bu teröristleri ülkemize alanların akıllarından ne geçiyordu acaba.
-
fetella teşkilatı mensuplarıyla suriyeli demokrat muhalifler aralarında anlaşsınlar yiyişsinler, çok da fifi hacı.
-
bu pezevenkleri siktir edicen sınırdan geri ne bok yerlerse yesinler bi tarafları kalktı gördüler bedava yemeği yatağı
-
Dediklerinizde haklısınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum (şuana kadarki yorumlar için konuşuyorum)
Fakat oyuna getirmeye çalışıyor olamazlar mı? Bak bunlar böyle yapıyor akepe hale ülkemize sokuyor gibisinden.
-
by_Tet bunu yazdı
Dediklerinizde haklısınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum (şuana kadarki yorumlar için konuşuyorum)
Fakat oyuna getirmeye çalışıyor olamazlar mı? Bak bunlar böyle yapıyor akepe hale ülkemize sokuyor gibisinden.
Yok be hocamm bunların dedeleri de böyle değilmiydi.Zamanında bizim dedelerimize sattılar şimdi de bizim ülkemize gelip yedikleri tasa pisliyorlar
-
Mynetin haberlerine güvenmeyin hocam
düzenleme : kaynak olarak dedim yoksa haber doğru.
yawuz tarafından 10/Ağu/12 23:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Bazı haber kaynaklarında suriye bu mültecileri bilerek gönderiyor aralarında asker, pkklı olanlar varmış acaba onlar mı bu hallere getiriyor diye duydum. Az değil amk o çadırkentteki nufus.
-
amına kodumun teröristlerini beslersen olacağı budur.
terörist besleyen ülke olarak rezil olduk dünyaya -
a.kodumun evlatlarını neden alırsın ki topraklarına..
-
Devlet kendi halkinin karnini doyurdu hakkını sagladi
sira geldi amk nun itlerini beslemeye ..