Sürpriz Doğum Günü...
-
Arkadaşlar hepimiz birilerine sürprizler yapmayı severiz. Benim içinde çok önemli bir gün yaklaşıyor ortalama 2 hafta kaldı ve bu özel bir bayana yapılacak özel bir doğum günü sürprizi olmalı.
Sürprizler konusunda tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Şuan düşündüğüm bir şeyler var mesela evde özensiz bir pasta alıp özensiz bir kıyafetle öylesine bir doğum günüymüş gibi davranıp onu birazcık mutsuz edip :) ardından telefoum çalıcak ve acilen çıkmamız gerekicek ( yani acil bir olay uydurmalıyım :) ) gecenin o saatinde arabaya atlayıp ilk köşeyi döndüğümüzde araba istop edicek :) ve ben kızgınlıkla kaputu açıcam ve böyle bişiy olamaz yaa filan diyeceğim . daha sonra arabanın arkasından aldığım pastayı kaputu kapatıp arabanın üzerine koyucam ve o esnada dost ve arkadaşlarımız teker teker sağdan soldan iyi ki doğdun diyerek gelicekler. karanlıkda bir dışarıda bir doğum günü :):):)
Şimdi aldığım riskler nelerdir
1. Havanın durumu umarım çok soğuk olmaz :)
2. Bir araç temin etmem lazım.
3. evden acil olarak hepimizin çıkmasını sağlayacak ciddi bir sorun ne olabilir?
Şuan için planım bu şekilde ama B planına her zaman ihtiyaç vardır sizlerin sürpriz doğum günü dediğimiz de aklınıza gelen olay ve yaşanan durumları yazarsanız bizlerde bunları örnek alabiliriz...
-
hocam aklıma ilk gelen pasta ya dikkat et aman bozulursa hiç hoş olmaz genelde çabuk yavşıyolar bir problem olmazsa süper fikir
-
çok yaratıcısın :| bence süper fikir :D
-
İyi bir plan diyosunuz yani ama eklenti yapabilecek yada daha farklı fikirleri olan arkadaşlar yok mu?
**** YARAMAZ : Dediğin doğru evet olabilir aslında ama annesi olmaz çünkü annesi şehir dışında :)
-
Guzel fikir , kizin ailesine aratip annesi hastalandi falan deyin veya yangin cikti ne bilim
onu telaslandiracak bisey :)
-
Hocam sasırtmak istıyorsan bence o ısı ya bır gece onceden yada son saatlerınde yap kız olabaılır ama salak degıldır beklıyor olacaktır boyle bır suprızı hele bırde arabayla gıdecek olursan kesın anlasılır.onemlı olan gardını alamadan ısıs halletmekte bence... fıkır guzel ama saat ve yer olayını bence ıyı ayarla hıc ummadıı anda yap....
-
cyrpt zaten öyle bir durumda dediğin gibi hemen anlar
bu yüzden bende gece 11:30 dan sonra çıkarıcam herkezi acil durumu filan :)
dolayısıyla saat 12 yi geçmeden aşşağıda sokakta doğum gününü tekrar kutlayacağım :)