Sürücü Açılmama Sorunu
-
http://img831.imageshack.us/img831/7966/hatai.jpg
resimdeki gibi bir hata alıp harddisklere sağ tık explore demeden çamıyorum çözümü ned
-
bilgisayarına virüs yemişsin. virüs kendine autorun.ini dosyasıyla çalıştırıyo. yani sen c ye çift tıkladığnda aslında autorun.ini dosyası içindeki komutu çalıştırıyosun. bir adet cd den çalışan xp cdsi yapıyosun kendine. cd den başlatıyosun. daha sonra total commander programıyla bir güzel autorun.ini ve içinde yazılan yoldaki virüsü siliyosun. daha sonra ise antivirüs programıyla bir güzel taratıyosun. tercihim kaspersky dir. ve işlem tamam geçmiş olsun.
-
temelli çözüm nedir bilmiyorum ama yukarıdaki adres çubuguna d: veya d: gibi yazarak erişebilirsin.
-
sanırsam sorun birlikte aç sorunu.
hocam çalıştırdan regedite gir oradan F3 fonksiyonuna basarak arama butonunu etkinleştir sonra oraya mountpoints2 yaz ve enter yap c,d,e,f gibi harf haricinde saçma sapan ve uzun dosya adları olacak onları teker teker sil sonra tekrar F3e bas tekrar anı dosyalar açılacak ve tekrar sil dediklerimi bu işlemi tekrarla bir iki defa soonra kapa tamamdır. umarım olur sonucu yaz.
-
Combofix i indirip bi test yap...
-
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
bilgisayarına virüs yemişsin. virüs kendine autorun.ini dosyasıyla çalıştırıyo. yani sen c ye çift tıkladığnda aslında autorun.ini dosyası içindeki komutu çalıştırıyosun. bir adet cd den çalışan xp cdsi yapıyosun kendine. cd den başlatıyosun. daha sonra total commander programıyla bir güzel autorun.ini ve içinde yazılan yoldaki virüsü siliyosun. daha sonra ise antivirüs programıyla bir güzel taratıyosun. tercihim kaspersky dir. ve işlem tamam geçmiş olsun.
-----------------------------abi avastla taratmadan önce normal açılıyordu avasttan sonra böyle oldu.
tahref senin dediğin gibi yaptım a b c d e gibi varda uzun saçma sapan şeyler yok.
kombofixi deniyim o kaldı bi tek
-
tahref senin dediğin gibi yaptım a b c d e gibi varda uzun saçma sapan şeyler yok.
-----------------------------hocam al bunu çalıştır dediğim ayarın exesi... ila uplattın ha :D
tıkla çalıştır tamamdur bat dosyası
http://hotfile.com/dl/95547406/16668f0/Dzelt_tahref156tbt.rar.html
-
combofixle sorun halloldu hepiniz sağolun :)