folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Sürücü Kursu Kitabı Pdf Si Arıyorum

Sürücü Kursu Kitabı Pdf Si Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

bir arkadaşa lazım nette bulumadım uğraşmadım daha doğrusu sizde varsa upload edermisiniz ? 

sürücü kursu kitabı derken işte trafik kuralları ilk yardım felan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

hocam boşver kitaba falan gerek yok. İnternetten geçmiş 4 senenin sorularını çözsün 90 kesin alır sınavdan.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

hocam boşver kitaba falan gerek yok. İnternetten geçmiş 4 senenin sorularını çözsün 90 kesin alır sınavdan.

yok mevzu o değil ya ehliyeti alırsında trafik kurallarına felan bakıcakmış unutmuş çünki :D bana pdf lazım ama senin dediğini şeyide söylerim 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

yok mevzu o değil ya ehliyeti alırsında trafik kurallarına felan bakıcakmış unutmuş çünki :D bana pdf lazım ama senin dediğini şeyide söylerim 

Ya işte kuralları falan o soruları çözerken zaten hatırlıyorsun ondan dedim :D

Ben bi 4 sene önce girmiştim çıkmış soruları çözdüm, zaten havus sistemi var heralde çözdüklerimin %70 i karşıma geldi sınavda. Geri kalanı da genel kültür sorusu gibiydi 95 almıştım.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

http://www.pdfindir.com/s%C3%BCr%C3%BCc%C3%BC-kursu-kitab%C4%B1-pdf-1.html

bi buraya göz gezdir hocam .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı