Sürücü Kursu Şikayet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Sürücü Kursu Şikayet Edilir

Gittigim Surucu Kursunda Herkese Eşit Davranılmadıgını Gördüm

Her Konuda Fiyat Konusunda da Ben yazilariken 600 dediler 550 ye indirdiler sözde ama aynı dönemde sordugum herkes abi biz 450 ye yazildik diyor oysa ben 4 kardeşim de buradan aldı birşey yapın dedim yaptık dedi megerse dalga geçer gibi daha çok kazıklamişlar

Hoca bile dedi kafalarına göre yaziyorlar cogu kişi 400 450 den yaziyorlar sen 100 aldın senden hiç almamaları lazım ama ben birşey yapamıyorum adama bile 1300 tl veriyorlar hocaya

Burada Asıl Konu Bu Degil biz derse gidince orda bir hoca vardi arkadşı meb de diyordu aradi müfettiş yarin kontrole gelecekmiş diye bu kurs sahibi müfettiş gelecek diye dosyalarda oynama yapıyordu birşeyler yapıyordu kursa gelmeyenlere bile geldi gibi gösterip imza alıyordu

kursa gelen giden dogru dürüst yoktu birde bizde 4 gün araç sürme testi yaziyordu bize soruyordu araç sürmeyi biliyormusunuz biliyorum diyenlere vermiyordu oysa 20 saat vermesi gerek hadi bilenleri geçtik bilmeyenlere de 4 dünde 2 şer tur attirip birakıyorlar baştan 20 saat direksion dersi aldim diye imzayi attiriyorlar yapacak birşey olmuyor pek

kursiyerlere çoguna birşey ogretmiyorlar biz soru sorunca da boşver onu boşver bunu diyip geçiştiriyorlardı ben sinavdan 100  100 100 aldım ama cogu kişi kalmiş geçen gittigim ücret yüzünden tartiştigimda orada birde bana bak bu adam 4 kere dosya yakti yine parasini veriyor sen neden vermiyorsun öyle anlaştiysak vereceksin

böyle durumda iken ben bu kursu nereye şikayet edebilirim

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    ottomanmurat bunu yazdı

Sürücü Kursu Şikayet Edilir

Gittigim Surucu Kursunda Herkese Eşit Davranılmadıgını Gördüm

Her Konuda Fiyat Konusunda da Ben yazilariken 600 dediler 550 ye indirdiler sözde ama aynı dönemde sordugum herkes abi biz 450 ye yazildik diyor oysa ben 4 kardeşim de buradan aldı birşey yapın dedim yaptık dedi megerse dalga geçer gibi daha çok kazıklamişlar

Hoca bile dedi kafalarına göre yaziyorlar cogu kişi 400 450 den yaziyorlar sen 100 aldın senden hiç almamaları lazım ama ben birşey yapamıyorum adama bile 1300 tl veriyorlar hocaya

Burada Asıl Konu Bu Degil biz derse gidince orda bir hoca vardi arkadşı meb de diyordu aradi müfettiş yarin kontrole gelecekmiş diye bu kurs sahibi müfettiş gelecek diye dosyalarda oynama yapıyordu birşeyler yapıyordu kursa gelmeyenlere bile geldi gibi gösterip imza alıyordu

kursa gelen giden dogru dürüst yoktu birde bizde 4 gün araç sürme testi yaziyordu bize soruyordu araç sürmeyi biliyormusunuz biliyorum diyenlere vermiyordu oysa 20 saat vermesi gerek hadi bilenleri geçtik bilmeyenlere de 4 dünde 2 şer tur attirip birakıyorlar baştan 20 saat direksion dersi aldim diye imzayi attiriyorlar yapacak birşey olmuyor pek

kursiyerlere çoguna birşey ogretmiyorlar biz soru sorunca da boşver onu boşver bunu diyip geçiştiriyorlardı ben sinavdan 100  100 100 aldım ama cogu kişi kalmiş geçen gittigim ücret yüzünden tartiştigimda orada birde bana bak bu adam 4 kere dosya yakti yine parasini veriyor sen neden vermiyorsun öyle anlaştiysak vereceksin

böyle durumda iken ben bu kursu nereye şikayet edebilirim

sürücü kursunda çalıştım, bilgisayar kursunda çalıştım hepsi aynı amk. adamlar kurmuş düzeni neler neler yapıyorlar..bir de hacı hoca geçinen tipler dillerinden allah düşmeyen tipler. sözün kısası ilçe milli eğitime şikayet edebilirsin ama pek bir şey çıkmaz sanırım, kanıt gerekiyor çünkü

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Valla Hocayi Gösterebilirim o da çok şikayetçi Ama O da ekmek derdinde yanaşmaz böyle birşeye eger o konuşsa 3 tane kursu var bu kişilerin özggüngör  sürücü kursu bagcilar şirin evler iki telli de var  yani adamların hepsi 3 kagitçi tartiştigim karı bile adami ayartmiş dostu olmuş patron gibi ahkam kesiyor

peki hocam birşey sorayim kursiyerlerin dosyalarinda 329 tl yaziyordu bu fiyat nedir hepsinde aynı fiyat vardi hoca yanımda bakarken gördüm.

ottomanmurat tarafından 03/Şub/13 15:56 tarihinde düzenlenmiştir

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İlçe milli eğitime dilekçe vericeksin...olmadı il  milli eğitime.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

bimer e mail felan at dicem de skine takan olmaz emin ol.

duruma gelince ben de pcli muhasebe kursuna gitmiştim zamanında. benden 850 aldılardı kiminden 1000 kiminden 400 almışlardı.

tutturabildiklerine geçiriyolar hacım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

ehliyet düzeni baştan aşağı yalan, ben sürüş sınavındayken, abartısız söylüyorum dümdüz boş sahil yolunda teyzenin tekine bir otobüs durağından diğerine kadar sürdürttüler, sınavı da geçti kadın. Sınav yapanlar hadi işimiz var diyerekten herkese en fazla 5 dk sürdürttüler.

Aynı şekilde sürüş kursları da yalan, sözde 10 saat 20 saat eğitim yaptık diyorlar ama 5-6 gün 4 kişi çıkıyorsunuz, herkese maksimum 10dk sürdürüyorlar.

Ayrıca o ücret konusnda; ben de 450ye düşürdüm diye seviniyordum kursta 400e gelenleri de görmüştüm, pazarlığa bağlıymış o.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ben B + A2 Adana da 350 TL yazılmıştım ancak ek ücretler bana ait. Yani sınav ücreti + direksiyon ücreti. 

Şikayet etsen ne olacak ki sabit bir fiyat yok piyasada. Her şehirde farklı fiyat. 

En basitinden B direksiyon sınavına ben 40 TL verdim ancak bazı müritler 75 TL verdim demişti.

Düzenleme: 

Borcu bitirdim sonra gittim direk ehliyeti aldım. Fazla kurcalama al gitsin hocam yoksa isterlerse onlar sana sorun çıkarabilirler :)

kadirozdemir tarafından 03/Şub/13 17:00 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca zamanında dershaneye millet 500 e giderken ben 200 e gidiyorum peder sağlam pazarlık yapar :D

herkese fix fiyaat verecek diye kural yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 4723 Toplam Mesaj: 8