folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder SÜRÜCÜ VE KAFAYI YİYEN BİR KULLANICI...

SÜRÜCÜ VE KAFAYI YİYEN BİR KULLANICI...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OwerDosE
    OwerDosE's avatar
    Erkek
    Çıldırmak üzereyim. Bugun sistemimde oluşan bir hata yüzünden Windows'u yeniden kurmayı denedim. Fakat tüm sürücüleri yükleyebilmeme rağmen ekran kartının iki sürücüsünden VGA olanı yükleyemiyorum. Birini yüklediğimde bilgisayar onu Radeon9600xt secondary olarak tanıyor. VGA olanı yüklediğimde ise tam dosyalar kopyalanınca ekran kararıyor, bir iki saniye içinde açılması gerekirken ekran siyah kalıyor. sadece sol üstte imleç yanıp sönüyor ve kilitleniyor. windowsu 6 kere kurdum 3 kere formatladım makineyi ama olmuyor, olmuyor ve olmuyor. geçen ayda aynısı olmuştu. bir hafta uğraşmıştım, sonra kendiliğinden bir gün oldu.CDden WHQL driver ile yüklemek istedim. oldu ama resetlendiğinde sistem windows masaüstü geleceğine simsiyah bir ekran ve tık yok makinede.. Ne yapmam gerekiyor, sorun neden kaynaklanıyor.. bi düşüncesi veya bilgisi olan varsa anlatsın birşeyler nolur. yoksa çatlıycam sinirden birazdan..
    Sistemim:

AMD 2500+
    Epox 8rda+
    Asus Ati Radeon 9600xt
    400mhz 512 mb Twinmos
    120gb+40 gb seagate harddisk
    birde dvd+cd sürücü vs...

-Senin baban nerde? Yoksa sen piç misin? -Nıhayır! Nıhayır! Babam var benim!! -Hani nerde o zaman? Piçsin işte! PİİÇ PİİÇ!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek

hoppss ayni seyler banada oldu biliyomusun athlon xp 2500 bendede; ayni hard diske 4 sefer clon attim kafayi yemek uzereydimki ekran kartimi uctu acaba diye bi sokup bakiim dedim cunku makine safety mode da adam gibi acilirken normal mode dedigimde monitoru stand by a alarak bekliyordu aslinda sistem aciliyordu yani networkden makine ustunde her istedigimi yapiyorum ancak goruntu gelmiyodu. nese soktum taktim ekran kartini ve monitor stand by a gecmedi nedense...

reneye uyduk 2 cafeyi birden toptan amd ye cevirdik nedir bu kardisim rene bey size sesleniyorum bi gun ram hatasi bi gun ekran karti arada birde oyunlar delirir ohohoohooo ilgilenin lutfen bunlarla

amd ci

:P

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    ati lerde uyusmama sorunu meshur...bazen voltaj yüzünden uçan anakartlar we ati ler oluyordu.. bu driverdan kaynaklaniyordu... eger win ortaminda goruntu aldiktan sonra cd den yeni driver ini kurup bu sorunlarla karsilasiyorsan tawsiyem sifir bi win e atinin kendi sitesinden kart için catalyst in en yeni versiyonun çek we onu kur.. yaninda kurulan ivir zivirlari kurma belki olur.... ben hic ati kullanmadi .. ama ati de amd gibi olamadi... intel yerine param1 herzaman amd ye yatiririm fakat vga da ati yerine nvidia derim... bu arada bende cafe açtim .. makinelerim amd 2500+ masallahlari war walla ;-D
Toplam Hit: 2045 Toplam Mesaj: 3