Sürücüler Dikkat ! Ambulans İçin Fermuar Yöntemi !
-
Konuyu sürücü, ambulans, fermuar diye arattım açılmamış sanırım.Oldukça önemli birşey
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107362479333639&comments
Artık soldan sağa atlamayın.Sadece ortayı boşaltıcaz.Facebookta paylaşın, izleyin, izlettirin, anlatın.
-
Paylaştım,, teşekkürler bilgilendirme için, haberleri izleyemiyoruz bu ara iyi oldu. yalnız İstanbul için mi yoksa tüm Türkiye'de mi geçerli olacak ona bakamadım.
-
ilginçmiş ama daha mantıklı sonuçta tek tarafa açılmaya çalışan arabalardan sa 2 yana açılmaya çalışan arabalr daha hız kazandırır ayrıca şu ambulasnın peşine takılmayın be abi feci şekilde sövüyoruz yani :D
-
Türkiye için geçerli her yerde..
-
Türk insanı şimdilik yol vermeyi öğrensin yeter,ambulansla yarışan danalar var:)
-
bunu ben yabancı bi ülkede video olarak izlemişdim çok hoşuma gitmişti tr gelmesi mükemmel olmuş.
-
uygulanablirse bu bizim ülkede belki can kurtarımı cidden artabilir
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------
bunu ben yabancı bi ülkede video olarak izlemişdim çok hoşuma gitmişti tr gelmesi mükemmel olmuş.
-----------------------------aynen bende izledim onu ve o kadar arabanın olduğu yolda orta şeridi bi güzel açıyolar gayette güzel ilerliyo ambulans..
bizim memlekette de bu kadar sıkışıkken trafik lazım gerçekten böyle bişey.. tabi insanımızın ambluansı, "sesi duyulunca peşine takılınacak araç" olarak görme alışkanlığıda bitmeli :) -
Gelmesi önemli degil onu uyğulayabilmek önemli daha yol vermeyi trafik kurallarını bilmeyen vatandaşımız bunu kale bile almaz. Nede olsa Türkiyede ehliyeti parayı basıpta alıyorsun :)
-
üyelik istiyor