Suskun Sözler 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

sustum ben yine söylenecek bi çok söz varken...Harap düştüm ölmek istedim olmadı yine kafamda bir sürü nedensiz soru.Herşeyi bi anda üstüme yıktılar yine nolursun konuşma sus sende bitir herşeyi bir kalemde...
         Hadi Nefesimi kes yine engelle beni öldür bi kez dağa yaşarken...Hatıralın gözümde yine işte bu akşam sen çıkmadın bir türlü aklımdan yaktın yıktın beni üstümde onca acı onca dert varken bide sen vurdun o tekmeyi...
         Belki masumdum kendimce ama sence ?
         İşte yine bi gece daha bitti tek tek umutlar yitti.Kalmadı hiç bir izin.istediğin gibi oldu işte ben yarım kaldım...
         Dönmedi hiç bir zaman kaybettiklerim. gelmedi aklıma beni avutacak bir hayal olmadı yine yapamadım...

Ve ben Yine SUSTUM KENDİ İÇİMDE !!!

...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

kimse beyenmedi galiba :D

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

dostum dilbilgisi hatalarını düzeltirsen ortaya gerçekten güzel birşey çıkar.

"daha" yerine "dağa" yazman insanı yazıdan soğutabilir bir nevi.  aman dikkat (:  başarılar

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Dişi

Biz 4 kişiydik kuyu dibide büyümüş 4 arkadaş 4 kardeş! birde ahu çoçukluk çetemizdeki tek kızdı ahu, ecevitin büyük aşkı.

O hücrede betonda uyudugunu unuttun mu? kendi kanında yattığını unuttun mu!

Toplam Hit: 1481 Toplam Mesaj: 4