folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Süsler Kombi "E4" Hatası Alıyorum {Yardım}

Süsler Kombi "E4" Hatası Alıyorum {Yardım}

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar merhaba.. Doğalgazla ısındığımız evimizde Süsler marka kombi bulunmakta kombiyi açınca ekranda "e4" yazısı sönüp sönüp beliriyor.. Bunu ara ara yapıyor kombi.. e4 yazdığı zaman ısıtmıyor suyu ve petekleri..

Bu hatanın sebebi nedir? Bu hata ne demektir? Nasıl düzeltebilirim? Teşekkür ederim.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    up!

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    KOnu günceldir..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

arkadaşım yokmu bu adamların teknik servis numarası. bende hiç birşeyi yok diyorsan http://www.susler.com.tr/tr/servis.php al sana link daha bunun dışında kimsenin sana faydası olmaz..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
Toplam Hit: 1838 Toplam Mesaj: 4