Suyun Değeri!
-
Arkadaşlar ülkemizi ve tüm dünyayı tehdit eden susuzluk ile ilgili bir animasyon var... Mutlaka hepiniz izleyin, izlettirin, yollayın, sallayın yapın işte birşeyler :D
link: www.oylesine.org/su.htm
NOT: Reklama giriyosa silebilrisiniz...
-
ama hoja şöyle birşey binlerce yıl süregelen dünya düzeni son 60 yılda mı değişecek?bu benim kafama yatmıyor.ayrıca küresel ısınmanın olduğuna da inanmıyorum.bu sadece bir iklim değişikliği.mö olmuştu şimdi yine oluyor.kışları sıcak,yazları soğuk geçirecez hepsi bu.verdiğin linkte biraz abartmışlar durumu.sular sadece gözle görebildiğimiz kadar değil.dünyanın 3/4 ü su.tamam bazı yerlerde kuraklık ve güneş ışınlarının zararlı etkileri görülebilir ama bunu dünyaya genellemek mantıklı gelmiyor bana.
-
ama şöyle birşeyde var.. suyu bilinçsiz bir şekilde kullanıpta her gün su kesintisi olmasını mı istersin ?? yoksa suyu bilinçli bir şekilde tüketip susuz kalmamayı mı ?? ne zaman ne olacağını bir tek Allah biliyor.. bu animasyon sadece bir öngörü.. illede böyle olacak diye birşey yok :)
-
17 agustos depremindeki su krizi geldi aklıma deniz suyunu arıtma işlemleri falan ;)
Toplam Hit: 2708 Toplam Mesaj: 4