Suyun Değeri!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ülkemizi ve tüm dünyayı tehdit eden susuzluk ile ilgili bir animasyon var... Mutlaka hepiniz izleyin, izlettirin, yollayın, sallayın yapın işte birşeyler :D

link:  www.oylesine.org/su.htm

NOT: Reklama giriyosa silebilrisiniz...  

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

ama hoja şöyle birşey binlerce yıl süregelen dünya düzeni son 60 yılda mı değişecek?bu benim kafama yatmıyor.ayrıca küresel ısınmanın olduğuna da inanmıyorum.bu sadece bir iklim değişikliği.mö olmuştu şimdi yine oluyor.kışları sıcak,yazları soğuk geçirecez hepsi bu.verdiğin linkte biraz abartmışlar durumu.sular sadece gözle görebildiğimiz kadar değil.dünyanın 3/4 ü su.tamam bazı yerlerde kuraklık ve güneş ışınlarının zararlı etkileri görülebilir ama bunu dünyaya genellemek mantıklı gelmiyor bana.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    ama şöyle birşeyde var.. suyu bilinçsiz bir şekilde kullanıpta her gün su kesintisi olmasını mı istersin ?? yoksa suyu bilinçli bir şekilde tüketip susuz kalmamayı mı ?? ne zaman ne olacağını bir tek Allah biliyor.. bu animasyon sadece bir öngörü.. illede böyle olacak diye birşey yok :)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    17 agustos depremindeki su krizi geldi aklıma deniz suyunu arıtma işlemleri falan ;)

bassinyourface
Toplam Hit: 2708 Toplam Mesaj: 4