Svc Host...
-
merhaba arkadaslar bilg. kullanırken arada bu uyarı ile karşılasıyorum..
Server returned the following error:
220 mx.google.com ESMTP 61si186040wry
250 mx.google.com at your service
yardımcı olursanız sevınırım
-
mailserver?? p2m?? ne çalıştırıyonki? uygulamaları söylemen lazım spammermısın bildiim bu uygulamalarda firewalı kapat, güvenlik düzeyini düşür, firewalla ilgili hizmetleri devre dışı bırak, hatta activex etkinleştir halloluyodu.
-
kullanmaya çalıştığın işlem herne ise ona ulaşamıyor
Eksiksiz olarak yüklü olduğundan ve güvenlik seviyesi ayarlarının (kullandığın antininde olabilir) doğru olup olmadığını kontrol et en düşük seviyeye çekerek dene ama öncelikli olarak ilk satırda da dediğim gibi kullanmaya çalıştığın olay her ne ise zaman aşımı yada eksik kurulumdan dolayı erişilemiyor
-
kullanmaya calıstıgım işlemmi? orasını anlmadım.. ya normal pc acık muzık falan dınlerken cıkıo o yazı.ya bıde soyle bısey var her seferınde farklı bı yazı cıkıo.. pc normal dururken ben hıc bısey yapmasamda o kendı kendıne cıkıo..
-
baslat calistir msconfig yap baslangicda calistirilan killandigin butun dosyalarin calsitirilmasini durdur
ctrl + alt + del kombinasyonu sonucu gorev yoneticisinde kullaniciya gore uygulamalari diz ve bak senin pc nin adinda kullanilan programalr hangisi senin istemedigin olabilir bu ikisini yaparak istenmeyen uygulamadan kurtulabilirsin yada uzun yok fdisk cekersin -
Bendede çalışıyo götü birşey olmasıydı bana olurdu :) demekki ikimiz ortak bi program kullanıyoruz :) orbit-avg-windows defencer-sound max-sata hdd (nealakası varsa ) benim aktifler bunlar :)