folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Svchost.Exe Fehler İn Anwendung

Svchost.Exe Fehler İn Anwendung

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek

Arkadaslar arkadasin Bilg. formatladim 32 bit xp professional kurduktan sonra acilista

svchost.exe Fehler in Anwendung uzun bir hata kodu veriyor. bu konuda yardimci olabilirmisiniz

* Südün Bozuksa Senin Üc Gram Uckura Satilmissa Ruhun ! Yanasma * Gök Girsin Kizil Ciksin !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek

tam acilimi söyle

Die Anweisung "0x77633325" verweist auf Speiher bei "0x77633325". Die Datein wurden wegen eines E/A - Fehlers in "0x000000000000000000000000000000000000000c000009c" nicht den Arbeitspeicher übertragen

* Südün Bozuksa Senin Üc Gram Uckura Satilmissa Ruhun ! Yanasma * Gök Girsin Kizil Ciksin !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciminli
    Ciminli's avatar
    Erkek
    Arkadaslar bu konuda kimse yardimci olamayacak mi?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek
    dostum hicajkthis programını ındır sıstemını bır tarat ardından KaiZeR KillerV1.8 kavo.exe removal tool bat dosyasini indir trojen varmı yokmu kontrol et daha sonra 3 kere ardı ardına flood yaparcasına msj yazmayı bırak.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    bizm arkadaşa olmuştu gittim svchostu kaldırdım msconfigden ben eve dönünce aradı bilg. çökmüş:D

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
Toplam Hit: 1124 Toplam Mesaj: 5