folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Swf Deki Nesnelere Ulaşmak

Swf Deki Nesnelere Ulaşmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

merhaba

arkadaşlarla şu sıralar transformice oynuyoruz arada,zevkli bir oyun ama spam,flood yapanlar can sıkmaya başladı ve engelleme sistemi cok yetersiz.

bende ufak  bir application yazim dedim ama swf ye nasıl ulasırım bi mantık yürütmek gerekli.

ulasmanın gerekli oldugu 2 nesne var 1'i listbox yazılar oraya basılıyor,2. textbox var yazıların gönderildiği

yazıların ordan bi şekilde çekmem lazım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

xml ile çalışıyordur, erişilebilir. diğer türlü animasyonsa kod içermeyen erişelemez demekteyim.

yanılabilirimde :)

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

xml ile çalışıyordur, erişilebilir. diğer türlü animasyonsa kod içermeyen erişelemez demekteyim.

yanılabilirimde :)

chat kısmını illaki bir xml de tutuyordur diye bende tahmin ediyorum.o bi şekilde decompile ederek falan yolunu bulurum diye düşünüyorum. "animasyonsa kod içermeyen" derken ne kastettin onu anlayamadım.

gönderme işlemi içinde inputa sanırım mecbur koordinat vererek mousela tıklattırcam. flashta value verip herhangi bir post işlemi uygulayamam sanıırım. yada paketi taklit ettirip direk paket göndercem. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

irc kanalina gir. tr kanalindaki ediz`e sor muhtemelen cevap verir.

bu arada nickin ne oradaki

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

irc kanalina gir. tr kanalindaki ediz`e sor muhtemelen cevap verir.

bu arada nickin ne oradaki

thefcn

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

swf yi decompile ettim fakat kod obfuscated edilmiş ordan bişi çıkmaz sanrıım. site üzerindende dosya yollarından belli bişeye ulaşamadım. 

paket takibini son yöntem olarak uygularımda şimdi makro mantığıyla bişiler oluşturcam.makro mantığıyla bişiler yapabilmek içinde koordinatlara ihtiyac var. 

form  üzerinden direk mouseeventsarg ile yakalamaya çalışırsam. webbrowser üzerinden yakalayamıyorum.bende naparım düşünürken bari şöyle bişi yapim dedim.

webBrowser1.Document.MouseMove += new HtmlElementEventHandler(mouse_yakala);

mouse_yakala içindede

HtmlElementEventArgs ile  document completed eventında yakalayabiliyorum mouseun nerde olduğunu. fakat tam olarak nerde oldugunu tespit etmek için mousedown yada mouseup ile denedigimde ise  html dokümanda hiç sıkıntı yaşamazken swf yi tanımıyor.bu durumda kullanıcıdan tuş girdisi istim bari dedim mousemove la üstüne gelince klavyeden bi tuşa basılırsa tam koordinatı alim dedim ama  buda yemedi çünkü sanıyorumki o anki focus form değil webbrowser. 

FCN tarafından 03/Mar/13 22:06 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Hocam, fare swf üzerindeyken farenin koordinatlarını öğrenemiyorsun. Çünkü bu dediğinin bir benzeri Yandex'in metrica aracında flash nesnelerin üzerine gelen ziyaretçinin fare imlecini göstermemesi örnek gösterilebilir (Ziyaretçi izleme paneli.).

Aklıma şöyle bir şey geldi. Sitedeki swfyi şeffaf bir div ile kaplarsın (boyutları aynı olacak şekilde) ve böylece o anki koordinatları alabilirsin.

ontedi tarafından 03/Mar/13 23:06 tarihinde düzenlenmiştir

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı

Hocam, fare swf üzerindeyken farenin koordinatlarını öğrenemiyorsun. Çünkü bu dediğinin bir benzeri Yandex'in metrica aracında flash nesnelerin üzerine gelen ziyaretçinin fare imlecini göstermemesi örnek gösterilebilir (Ziyaretçi izleme paneli.).

Aklıma şöyle bir şey geldi. Sitedeki swfyi şeffaf bir div ile kaplarsın (boyutları aynı olacak şekilde) ve böylece o anki koordinatları alabilirsin.

aslında dedigim gibi mousemove la yakalayabiliyorum ama kullanıcı bana burası chat alanıdır diye tetiklemesi gerekiyor fakat bunu başaramadım.

dediginde aslında mantıklı fakat adam fullscreen yaptıgında çözünürlükle doğru orantılı olarak sapıtma olmazmıki o div de 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı
    ontedi bunu yazdı

aslında dedigim gibi mousemove la yakalayabiliyorum ama kullanıcı bana burası chat alanıdır diye tetiklemesi gerekiyor fakat bunu başaramadım.

dediginde aslında mantıklı fakat adam fullscreen yaptıgında çözünürlükle doğru orantılı olarak sapıtma olmazmıki o div de 

Hocam, videoyu relative bir kapsul içine alıp o kapsul içerisinde absolute bir katman değeri yaratırsın.

Oluşan katmanın z-index değeri swfnin z-index değerinden büyük olmalı. O zaman istediğine daha da yakınlaşabilirsin diye düşünüyorum.

Bir ara buna benzer bir şey yapmıştım.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

bahsi geçen swf yi upload edersen inceleyelim.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
Toplam Hit: 1142 Toplam Mesaj: 10