Swf Dosyalari Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Sevgili arkadaşlarım...

ben bir internet sitesi açtım fakat böyle hani reklam yapıyorlarya dosya tercihi swf. oluyo yani böyle flash video gibi bişe oluyo örneğin ahmet.swf mehmet.swf internet siteme swf formatında bir flash intro hazırlamam lazım ama hangi programdan yapıp ftP'ye atacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin yardımlarınızı bekliyorum 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    macromedia flash serisinden herhangi bir programla yapabilirsin ama bu gayet zor olabilir daha önce kullanmadıysan. Yazıya resme filan efekt vereceksen swish programını önerebilirim.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    macromedia flash serisinden herhangi bir programla yapabilirsin ama bu gayet zor olabilir daha önce kullanmadıysan. Yazıya resme filan efekt vereceksen swish programını önerebilirim.

Acaba sizi yormayacaksam bi link felan atabilirsmisiniz? Lütfen 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

buyur arkadaşım bu swish i biraz kurcala.. güzel şeyler yapabilirsin.

link: http://www.ziddu.com/download.php?uid=aLCimJuoZrKZlOKnZqqhkZSrY6uZlpSu6

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    UmutxTR bunu yazdı:

buyur arkadaşım bu swish i biraz kurcala.. güzel şeyler yapabilirsin.

link: http://www.ziddu.com/download.php?uid=aLCimJuoZrKZlOKnZqqhkZSrY6uZlpSu6

Allah razı olsun kardeşim çok sağol 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    kardeş swift falan adamı bayıltır bende zamanında cok çektim sitede flash efect diye bi program vardı bi araştır crackde vardı ben tahribattan indirdim zamanında bulamazsan pm at msn den falan vereyim on numara ve cocuk oyuncagı gibi resmi veriyorsun efecti seciyorsun okadar orta halli bi site için ideal bence

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
Toplam Hit: 831 Toplam Mesaj: 6