Swf Dosyalarını Çalıştıran Bulut Siteleri
-
Swf uzantılı dosyaları yükleyebileceğim ve çalıştırabileceğim güvenilir bir site arıyorum.
Ondrive ve drive.google da olmuyor bu iş.
Bildiğiniz güvenilir bulut siteleri var mı ?
-
Youtube yükle, gizlilik ayarınıda bana özel yap.
-
mkyb bunu yazdı
Youtube yükle, gizlilik ayarınıda bana özel yap.
Bana özel olmayacak.
-
Yok mu la oyun sitesi olan ? Herkes kendi hostuna mı yüklüyor ?
-
inciswf var inci sözlüğün fakat oda ttnet dns'leri ile engelli hocam
-
CyberAngel bunu yazdı
Yok mu la oyun sitesi olan ? Herkes kendi hostuna mı yüklüyor ?
Çöp oyun sitelerinin çoğu bot kullanıyor ve o botlar da zaten swf dosyalarını sunucuya indirmiyor, çekilen site url'inden erişiyor.
Eğer bu soruyu oyun sitesi için soruyorsan, o oyun dosyaları bazen rahatlıkla 4-5 mb'ı buluyor tabi bunlar bant tüketir ve bant değerlidir. Bu sebeple hem ücretsiz hem güvenilir hem de doğrudan bir web sayfasında erişilebilecek şekilde swf sunan bir çözüm yok. Biraz trafik oluşmaya başladığında muhakkak bir sıkıntı çıkacaktır.
İlle de kendin barındırmak istiyorsan o para o cepten çıkacak :D
buzukatak tarafından 02/Şub/15 18:33 tarihinde düzenlenmiştir
edit: imla -
Ben bi ara can sıkıntısına girmiştim bu işe 15. gününde günde 200-300 hit alıyordum sonra siteyi unuttum kendi kendine kapandı. Al 1 tb bandwithli vps rahat et , bir de swf'leri php ile yükletip %30-40'a varan sıkıştırma yaparak bandwith'den kısabilirsin. 1000 kişi gelse her gelen 5 mb yese 5 gb her 1000 gelen 1,5-2 tl getiri getirse bandwith sıkıntın çözülür.
-
Dostlar yorumlar için teşekkürler.Ben oyun sitesi falan açmıyorum.Sadece yeni açacağım blog'ta flash oyunlar yayınlamak istiyorum.Kötü bir huyum var her şey benim kontrolümde güvenli bir şekilde olmalı.O yüzden sordum bunu.
Demek ki bunun kolay bir yolu yok.bandwithli host alırım almasına da bu bulut depolama alanları bana daha güvenilir gelmişti.Ondrive, drive.google, dropbox gibi.Bunların ücretli hizmetleri olsaydı alırdım gerçekten.Dediğim gibi güven istedim sadece.
-
Şimdi sen deyince aklıma geldi Dropbox'ta var bu olay.
-
mkyb bunu yazdı
Şimdi sen deyince aklıma geldi Dropbox'ta var bu olay.
Hakkaten dropbox'ta oluyormuş.Public klasörü ile yapılabiliyor.