folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Swf Dosyalarını Çalıştıran Bulut Siteleri

Swf Dosyalarını Çalıştıran Bulut Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Swf uzantılı dosyaları yükleyebileceğim ve çalıştırabileceğim güvenilir bir site arıyorum.

Ondrive ve drive.google da olmuyor bu iş.

Bildiğiniz güvenilir bulut siteleri var mı ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Youtube yükle, gizlilik ayarınıda bana özel yap.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Youtube yükle, gizlilik ayarınıda bana özel yap.

Bana özel olmayacak.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok mu la oyun sitesi olan ? Herkes kendi hostuna mı yüklüyor ? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

inciswf var inci sözlüğün fakat oda ttnet dns'leri ile engelli hocam

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Yok mu la oyun sitesi olan ? Herkes kendi hostuna mı yüklüyor ? 

Çöp oyun sitelerinin çoğu bot kullanıyor ve o botlar da zaten swf dosyalarını sunucuya indirmiyor, çekilen site url'inden erişiyor.

Eğer bu soruyu oyun sitesi için soruyorsan, o oyun dosyaları bazen rahatlıkla 4-5 mb'ı buluyor tabi bunlar bant tüketir ve bant değerlidir. Bu sebeple hem ücretsiz hem güvenilir hem de doğrudan bir web sayfasında erişilebilecek şekilde swf sunan bir çözüm yok. Biraz trafik oluşmaya başladığında muhakkak bir sıkıntı çıkacaktır.

İlle de kendin barındırmak istiyorsan o para o cepten çıkacak :D

edit: imla

buzukatak tarafından 02/Şub/15 18:33 tarihinde düzenlenmiştir

anlıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben bi ara can sıkıntısına girmiştim bu işe 15. gününde günde 200-300 hit alıyordum sonra siteyi unuttum kendi kendine kapandı. Al 1 tb bandwithli vps rahat et , bir de swf'leri php ile yükletip %30-40'a varan sıkıştırma yaparak bandwith'den kısabilirsin. 1000 kişi gelse her gelen 5 mb yese 5 gb her 1000 gelen 1,5-2 tl getiri getirse bandwith sıkıntın çözülür.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar yorumlar için teşekkürler.Ben oyun sitesi falan açmıyorum.Sadece yeni açacağım blog'ta flash oyunlar yayınlamak istiyorum.Kötü bir huyum var her şey benim kontrolümde güvenli bir şekilde olmalı.O yüzden sordum bunu.

Demek ki bunun kolay bir yolu yok.bandwithli host alırım almasına da bu bulut depolama alanları bana daha güvenilir gelmişti.Ondrive, drive.google, dropbox gibi.Bunların ücretli hizmetleri olsaydı alırdım gerçekten.Dediğim gibi güven istedim sadece.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şimdi sen deyince aklıma geldi Dropbox'ta var bu olay.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Şimdi sen deyince aklıma geldi Dropbox'ta var bu olay.

Hakkaten dropbox'ta oluyormuş.Public klasörü ile yapılabiliyor.

Toplam Hit: 900 Toplam Mesaj: 10