folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder .Swf Uzantılı Dosyayı .Fla Ya Çeviren Program Aranıyor

.Swf Uzantılı Dosyayı .Fla Ya Çeviren Program Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefot
    sefot's avatar
    Erkek

Arkadaşlar flash altyapılı bir site var elimde. bu siteyi editlemek için ihityacım olan bir program bu .swf  yi .fla ya çeviren programlar. Bazılarını indirdim fakat verim alamadım hata veriyorlar, tam çevirmiyorlar. Eğer bu işle ilgilenen muridler var ise onlardan güvendikleri programlar hakkında isim ve bilgi almak istiyorum.. ilgi ve alaka için teşekkür ederim.. tbt dolu günler dilerim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

bildiğim en kullanışlı olan program swfdecompiler http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/  

ama şunu söylemeliyim hiç bir programdan %100 fla actionscript kodlarını  alabilme imkânı bulacağını zannetmiyorum..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefot
    sefot's avatar
    Erkek

Teşekkürler paylaştığınız için, peki şöyle bir sorum olucak; acaba ben bu flash ı swf olarak editleyebilir miyim ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

sefot bunu yazdı:
    -----------------------------

Teşekkürler paylaştığınız için, peki şöyle bir sorum olucak; acaba ben bu flash ı swf olarak editleyebilir miyim ?

Bildiğim kadarıyla olmuyor. sen fla ya cewirip editle de orasi sonraya kalsin. =) ben daha tam değişiklik yapma konusunda editliyemiyorum...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sefot
    sefot's avatar
    Erkek

O kadar program denedim yine de editlenmiyor, fla da tam olarak editlenmiyor. bu flash ne lanet bireşy ya...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

sefot bunu yazdı:

evet hatta exe olarak bile editlemen mümkün bunun için sothink swf quicker programını kullanmalısın.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:

bildiğim en kullanışlı olan program swfdecompiler http://www.sothink.com/product/flashdecompiler/  

ama şunu söylemeliyim hiç bir programdan %100 fla actionscript kodlarını  alabilme imkânı bulacağını zannetmiyorum..

zannedersem bununla oluyordu ayarladıktan sonra solda ustte exploid mi ne wardı onunla yapabiliodun

Uzman
Toplam Hit: 1686 Toplam Mesaj: 8