Swf Yi Nasıl Maile Eklerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek

Yaw flashta yapılmış bir banner var onu maile eklememin mümkünatı var mı?

Resimleri eklediğim gibi ekliyom olmuyor....

Gökler Yerler Bir Olmuş, Sonsuz Sıfırdan Fazlaymış.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

var tabi ama karşı tarafın güvenlik ayarları buna izin vermezse flash dosyasını göremez.

eger swf dosyasini bi ftp ye atip maile burdan url verirsen işin baya kolaylaşır

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    holy swf zaten bir websitesinde benim sorduğum onu nasıl maile eklerim url yaz diyorsun nasıl olacak o iş. Resimleri kopyala yapıştır ekliyorum swf öyle olmadı denedim. Bir de resimler gibi maili alan kişi mesajın içinde görebilir mi swf dosyasını?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    sitenin kaynak kodlarını didikle ordan .swf dosyasını bul bunu bi download programıyla bilgisayarına çek sonra istediğin gibi kullan

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    lanetlicocuk bunu yazdı:

sitenin kaynak kodlarını didikle ordan .swf dosyasını bul bunu bi download programıyla bilgisayarına çek sonra istediğin gibi kullan

o dediğim dosya zaten bende yüklü beni isteğim karşıdaki maili açınca gönderdiim resimleri direk görebildii gibi o flashı da direk görsün sayfada olmaz mı???

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    nasıl olacak o iş kendini öle kascağına freehostlardan birine at dosyayı ordan çalıştır olay olsun bitsin

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zep_lin
    Zep_lin's avatar
    Erkek
    lanetlicocuk bunu yazdı:

nasıl olacak o iş kendini öle kascağına freehostlardan birine at dosyayı ordan çalıştır olay olsun bitsin

ben anlatamadım galiba birisine mail atacam maili açtıında aralarda nasıl eklediim resimleri görüyorsa o flashları da görebilsin direk yoksa freehostlarda da var ama link verme falan istemiyom...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Mail serverlar kabul etmez çünkü kod sokmaya calışıomussun gibi algılanacak o..

Lütfen hadi cevap verin.. huhu.. Kİmse bilmiormu tarzında msjlar atmayalım...

Ya koyacan bi ftp ye yada unutacan..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

<p><a href="adresburaya">Swf için tıkla</a>
    adres buraya:www.microsft.com/bill.swf gibi
    Swf iiçin tıkla yazan yerede ne istiyorsan onu yaz html desteği warsa culluh gibi açılacaktır...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 9