Swf Yi Nasıl Maile Eklerim?
-
Yaw flashta yapılmış bir banner var onu maile eklememin mümkünatı var mı?
Resimleri eklediğim gibi ekliyom olmuyor....
-
var tabi ama karşı tarafın güvenlik ayarları buna izin vermezse flash dosyasını göremez.
eger swf dosyasini bi ftp ye atip maile burdan url verirsen işin baya kolaylaşır
-
holy swf zaten bir websitesinde benim sorduğum onu nasıl maile eklerim url yaz diyorsun nasıl olacak o iş. Resimleri kopyala yapıştır ekliyorum swf öyle olmadı denedim. Bir de resimler gibi maili alan kişi mesajın içinde görebilir mi swf dosyasını?
-
sitenin kaynak kodlarını didikle ordan .swf dosyasını bul bunu bi download programıyla bilgisayarına çek sonra istediğin gibi kullan
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
sitenin kaynak kodlarını didikle ordan .swf dosyasını bul bunu bi download programıyla bilgisayarına çek sonra istediğin gibi kullan
o dediğim dosya zaten bende yüklü beni isteğim karşıdaki maili açınca gönderdiim resimleri direk görebildii gibi o flashı da direk görsün sayfada olmaz mı??? -
nasıl olacak o iş kendini öle kascağına freehostlardan birine at dosyayı ordan çalıştır olay olsun bitsin
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
nasıl olacak o iş kendini öle kascağına freehostlardan birine at dosyayı ordan çalıştır olay olsun bitsin
ben anlatamadım galiba birisine mail atacam maili açtıında aralarda nasıl eklediim resimleri görüyorsa o flashları da görebilsin direk yoksa freehostlarda da var ama link verme falan istemiyom... -
Mail serverlar kabul etmez çünkü kod sokmaya calışıomussun gibi algılanacak o..
Lütfen hadi cevap verin.. huhu.. Kİmse bilmiormu tarzında msjlar atmayalım...
Ya koyacan bi ftp ye yada unutacan..
-
<p><a href="adresburaya">Swf için tıkla</a>
adres buraya:www.microsft.com/bill.swf gibi
Swf iiçin tıkla yazan yerede ne istiyorsan onu yaz html desteği warsa culluh gibi açılacaktır...
Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 9