folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sxe 4.8 Hatası Yardım Lütfen

Sxe 4.8 Hatası Yardım Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben cs oynuyordum sxe 4.8 cıkmadan once ama sımdı oynayamıyorum sxe yı calıstırıyorum counter a gırdıgım zaman sxe kapatılacak dıye bır hata verıyor ve sxe kapanıyor dolayısıyla bende oynayamıyorum bu sorunu asan varsa benımle paylasırsa sevınırım google de arattım ne dedılerse denedım yaptım gene olmadı lutfen yardım edermısınız...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

4.9 çıktı arkadaşım onu indirsene

http://www.sxe-injected.com.ar/downloads 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

saol arkadasım ındırdım ama gene aynı hatayı verıyor ne yapacagım bılmem kaldırdım tekrar kurdum gene olmadı :S:S

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    sorunun çözümünü bilmiyorum ama başka bi cs 1.6 indirirsen düzelir bende de oluyodu başka indirdim düzeldi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Odysseus bunu yazdı:
    -----------------------------
    işletim vistaysa yönetici olarak çalıştırman lazım sxe yi
    -----------------------------

yoo 

Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 5