folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder S(Y)Avsak.Com Bile Denyo 4!Ü Yayınlıyo

S(Y)Avsak.Com Bile Denyo 4!Ü Yayınlıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bukalemun
    bukalemun's avatar
    Erkek
    ya tahribat.com yönetimi yavsak savsak ve hothackers bile denyo 4ü yayınladı. denyo 4!ü bu sitede ne zaman görücez saygılarımla...

There is no life without struggle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BOZO
    BOZO's avatar
    Erkek
    Hoja sen takma kafana onların yayınladıkları beta dır deneme sürümü asıl denyo burda yayınlanacak zamanı gelince
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaws salak salak konuşmayın.. hangisinde en son d4 ün özellikleri war eski betaları indirecekseniz limewire de bile war bir sürü.. yenisi fullü hiç birinde yok..  bşaka yerden indirirseniz içinden bi bok çıkar :D hele yawşak.com dan hiç indirmeyin..  :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ulan nasıl bie iş be Holy yazıo millet ovunuo sokarım yawşağınada sawşagınada bekirinede tekirinede..! Burası tahribat herşey el emeği,siteleri bile çalma çırpma a.q topları ya

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

ulan nasıl bie iş be Holy yazıo millet ovunuo sokarım yawşağınada sawşagınada bekirinede tekirinede..! Burası tahribat herşey el emeği,siteleri bile çalma çırpma a.q topları ya

+ 10000000000

Hakkaten yaw. HolyOne yazsın. Millet övünsün olur mu Yiğit liğe sığar mı???

Sıkıyosa yapabiliyosan kitleleri peşinden sürükleyecek kadar bilgin varsa ve o kitleye bi program hediyem olsun diyebiliyosan kendin yaz. Yayınla

Ulan ben de alırım beta yı kendi hostuma koyarım. Al tatar da yayınladı derler..

BEn o yavşak.com dakini de inceledim. beta sürümü zaten tam sürüm çıktı ama piyasaya sürülmedi. Zaten yavşak da itiraf etmiş önceki denyoları trojanla birleştirmiştim diye...

Şimdiki yayınladığı beta temiz diyo. Ama normal betanın boyutundan büyük..

Bu ne demek (Trojanlı) a.q Ejder .pnesi

Denyo Launch hangi versiyon olursa olsun Tahribat. dan başka bir yerden indirmeyin. Ben hostuma koydum desem bile inanmayın Sadece Tahribat.com dan...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Siteyi incelersen , ararsan aradığın Denyo'yu bulursun. Açmayın böyle başlıklar daha , az kaldı sabredin diye diye tüy bitti!

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 1530 Toplam Mesaj: 6