S(Y)Avsak.Com Bile Denyo 4!Ü Yayınlıyo
-
ya tahribat.com yönetimi yavsak savsak ve hothackers bile denyo 4ü yayınladı. denyo 4!ü bu sitede ne zaman görücez saygılarımla...
-
Hoja sen takma kafana onların yayınladıkları beta dır deneme sürümü asıl denyo burda yayınlanacak zamanı gelince
-
yaws salak salak konuşmayın.. hangisinde en son d4 ün özellikleri war eski betaları indirecekseniz limewire de bile war bir sürü.. yenisi fullü hiç birinde yok.. bşaka yerden indirirseniz içinden bi bok çıkar :D hele yawşak.com dan hiç indirmeyin.. :D
-
ulan nasıl bie iş be Holy yazıo millet ovunuo sokarım yawşağınada sawşagınada bekirinede tekirinede..! Burası tahribat herşey el emeği,siteleri bile çalma çırpma a.q topları ya
-
8mm bunu yazdı:
ulan nasıl bie iş be Holy yazıo millet ovunuo sokarım yawşağınada sawşagınada bekirinede tekirinede..! Burası tahribat herşey el emeği,siteleri bile çalma çırpma a.q topları ya
+ 10000000000Hakkaten yaw. HolyOne yazsın. Millet övünsün olur mu Yiğit liğe sığar mı???
Sıkıyosa yapabiliyosan kitleleri peşinden sürükleyecek kadar bilgin varsa ve o kitleye bi program hediyem olsun diyebiliyosan kendin yaz. Yayınla
Ulan ben de alırım beta yı kendi hostuma koyarım. Al tatar da yayınladı derler..
BEn o yavşak.com dakini de inceledim. beta sürümü zaten tam sürüm çıktı ama piyasaya sürülmedi. Zaten yavşak da itiraf etmiş önceki denyoları trojanla birleştirmiştim diye...
Şimdiki yayınladığı beta temiz diyo. Ama normal betanın boyutundan büyük..
Bu ne demek (Trojanlı) a.q Ejder .pnesi
Denyo Launch hangi versiyon olursa olsun Tahribat. dan başka bir yerden indirmeyin. Ben hostuma koydum desem bile inanmayın Sadece Tahribat.com dan...
-
Siteyi incelersen , ararsan aradığın Denyo'yu bulursun. Açmayın böyle başlıklar daha , az kaldı sabredin diye diye tüy bitti!