Sym Joymax Motor Hk.
-
Motorize müridler selam,
arkadaş ile sym joymax 250i 2014 modeli almaktan son anda vaz geçtik.:) fuara kadar bekleme kararı aldık. sizce 2015 fiyat ve teknik olarak nasıl olacak. siz olsaydınız 2014 ü alır mıydınız? çok arada kaldım. Bana sorarsanız 2015 çok çok pahalı olmayacak ve elde kalan 2014 fiyatları daha da düşecek. ama satıcı gaza getirdi bizi 12bine bırakıyordu fuardan sonra 2014 ler bile 14bin seviyelerine çıkacak diye gazladı bizi az kalsın alıyorduk motorları :)
farklı bir model tavsiye etmeyin arkadaşlar çok araştırdım 1 yıldır niyetindeyim 6 aydır aktif olarak araştırıyorum. model konusunda çok netim..
-
http://www.scooturk.net/showthread.php?t=17299
En güzel cevabı bu başlık altında alırsın kanımca. Belki denk gelmişsindir...
Benim favorim yamaha xmax 250
-
2000 lira artmaz $ böyle devam ederse anca 300-500 lira artar her yeni modelde
o modele o rakamları vermek akıl karı değil
ama seramik silindir ömürlük motor tabii -
coLin bunu yazdı
http://www.scooturk.net/showthread.php?t=17299
En güzel cevabı bu başlık altında alırsın kanımca. Belki denk gelmişsindir...
Benim favorim yamaha xmax 250
hocam xmax için aldığı yorumlar çok olumsuz. Parçası cüzdana tecavüz ediyor tabi 3 aydan önce temin edilebilirse :) tek cümlede açıkladım sanırım :)
-
Meraktan soruyorum: kullanma ihtiyacini doguran nedir yani ne amacla alacaksin? Sehir ici yolculuk mu?
-
gokcan bunu yazdı
Meraktan soruyorum: kullanma ihtiyacini doguran nedir yani ne amacla alacaksin? Sehir ici yolculuk mu?
Öncelikle İstanbul trafiğinden sıyrılmak :)
Bunun dışanda uzun yolda turlar düzenlemek. şuan 4 kşiyiz.
Atıryorum marmara denizinin çevresinde tur atmak keyifli olacaktır. Ona keza Bolu da Özcanın yerine gitmek :)
Ve hedefim de istanbul - izmir - Atina - italya rotasını takip edip italya Pisa Kulesi nde fotoğraf çekmek oldukça hoş olurdu:)
-
bu scooterla italyaya mı gideceksin
Allah kolaylık versin
adamlar italyaya multistrada ile bile gemiyle gidiyorlar -
AllahinOglu bunu yazdı
bu scooterla italyaya mı gideceksin
Allah kolaylık versin
adamlar italyaya multistrada ile bile gemiyle gidiyorlaro işin şakası be hocam biz Türkiyeyi bir gezelim de yurtdışı için model yükseltiriz :)