folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Symantec Endpoint Protection Silme

Symantec Endpoint Protection Silme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

Valla şimdi farkettim de şu foruma ya bi sorunla ya da bi tavsiye almaya gelmişim, bi garip oldum :D Gelgelelim sorunumuza

Symantec Endpoint Protection programını silemiyorum müridler, silerken uninstall şifresi istiyor. Google'dan arattım tabi, program filan söylemişler norton remove tolls diye, silmiyor. Yok şifreyi istediği zaman görev yöneticisini açıp bi tanesini sonlandır diyip sil diyorlar, olmadı. Regedit'ten yok bişeyler değiştir, sil diyor ama değiştirme olmadı, silme çok uğraştırıyordu anlamadım :) denediğim şeyleri bi özetliyim dedim. Bununla daha önce karşılaşan biri var mıdır, çözümü nedir bi yardım daha edin müridler :)

Veee teşekkürler tabi ki

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FrlP0IW39owJ:service1.symantec.com/support/ent-security.nsf/docid/2007073018014248+symantec+endpoint+protection+uninstall+key&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=opera

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FrlP0IW39owJ:service1.symantec.com/support/ent-security.nsf/docid/2007073018014248+symantec+endpoint+protection+uninstall+key&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=opera
    -----------------------------

bişeyler sil diyen işte buydu ama o kadar çok şey yazıyor ki kafam karıştı valla

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ramon
    Ramon's avatar
    Erkek

up

Toplam Hit: 3653 Toplam Mesaj: 4