Symbian Telefonda Sertifika Sorunu.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

S.a. arkadaşlar.

geçen nokia c6-01 için dungeon hunter 2 oyununu indirdim. bir yerde oyundan atıyordu. stabil değil. üst versiyonu gerekli yazılmış forumlarda. o nedenle üst versiyonunu indirdim. fakat bu da unsigned çıktı. yüklemeye çalışırken "güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı içerik yüklenemez" hatası alıyorum. oyun kurulmuyor.

cep telefonundan anlayan arkadaşlar, bir yardım edin hele. nasıl kurcam ben bu oyunu telefonuma :S

forumlarda araştırdım hep ama bi türlü anlamadım. opdadan sertifika v.s. diyolar ama terimlere yabancıyım. bildiğim bir iş değil bu. ne yapabilirim?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

opda muhabbetinden başka kesin bi yol ben bulamamıştım. bu yolda kesin hallediyo (:

gayet detaylı anlatımları var nette. çeviriyle filan bi şekilde yapmalısın

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

korhan var yaaa. sağolasın. kardeşim yanıma uğradığın bi ara sana yemek ısmarlıyım :) verdiğin linkle denedim. şuan oyun kuruluyo valla :)

tekrar sağolasın. bende çalıştı bu yol. aynı sorunu olan arkadaşlar deneyebilir.

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-yine-hacklendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

fakat oyun gene aynı yerde atıyo :S kafayı yerim ben bu gidişle.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    full mü oyun demo olabilir bide formatla dene olmazsa ramini temizle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

mettoman bunu yazdı:
    -----------------------------
    full mü oyun demo olabilir bide formatla dene olmazsa ramini temizle
    -----------------------------

oyun full 305 mb yükleme dosyası vardı. yükledim bayada oynadım 28 lvle geldim. ilk attığı yeri bi şekilde atlattım. ama görev için ilk yere geri dönmem lazım gene orda oyun atıyo a.q. naapcam çözemedim.

Toplam Hit: 2172 Toplam Mesaj: 6