Symbian_Hizlandir.Sis Programını Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek
    elinde olan varsa paylaşsın lüffen şimdiden teşekkürler ...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek
    teşekkürler ...

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    yani çömezliğin bu kadarı.Arkadaşım google da aratmak varken neden boş yere konu kirliliği yaratıyorsunuz.Bu kaç kere sitede belirtildi.Daha google da çıkan ilk sonuca tıklasan aradığının cevabını bulacağın halde boşu boşuna konu açma.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

geyik konusu sanıp girmiştim ama :) 

artık googlede ilk bu sayfa cıkıyor : http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=Symbian_hizlandir.sis+&btnG=Googleda+Ara&meta=&aq=f&oq

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 1414 Toplam Mesaj: 5