folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder System Failed Has Fan Hatası

System Failed Has Fan Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Beyler 2-3 gün öncesine kadar böyle bir hata alıyordum. işlemcide bulunan 3-4 yıllık soğutucuyu temizledim tozunu felan tekrar denedim yine aynı hata ve f2 ile geçtim pc nin kullanımında sorun yok herhangi bi sorun fakat fan sesi arttı durduk yere gittim yeni fan aldım ondada hem aynı ses devam ediyor hemde biostan aynı hatayı alıyorum. sorun tam olarak ney anlamış değilim. buda son durumda sıcaklık göstergesi. yazılımsal olarakta bilmiyorum alakası varmıdır ama kaspersky ın lisansı bitti bu süre zarfında ilginç bişey olarak.. onunla ilgisi yoktur gerçide. yani hiç bir alaka kuramadım.

http://i56.tinypic.com/34epapk.jpg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

herşey normal görünüyor. fanın hızı devire göre artmış olabilir. anakartın işlemci sıcaklığını ölçen entegresi bozulmuş olabilir. bu hata kıl bi hata. makinayı görmeden kesin konuşmak imkansız.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

sorun acaba hard disktenmi kaynaklanıyor veya format atsam düzelirmi veya başka birşeymi var anlamdım gitti

Toplam Hit: 1916 Toplam Mesaj: 3