System Mechanic Pro 8.5.0 Serial Veya Crack
-
interneti aradım taradım bir türlü bu sürümün crack ya da serialini bulamadım elinde olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba...
-
Portable indireceksin hoca.. serial ve crackler tras olabiliyor kesin .. cozum portable indir ;)
-
bende vardı yanlız formatta hem kurulum hem kurulmuşu silindi biraz interneti araştır crack ile oluyor yarın eklerim bulup
-
System Mechanic Professional 7.0.5 + Patch
System Mechanic, PC'nizi formda tutmak için kullanabileceğiniz genel amaçlı bir program. Bu sağlam pakedin kullanımı çocuk işi, üstelik içinde yığınla değerli araç bulunuyor. Program birbirinin aynı olup boşu boşuna yer kaplayan dosyaları ve çeşit çeşit çöp dosyasını bulup kaldırabiliyor. Hangi sürücüleri ve/veya klasörleri tarayacağını seçebiliyor, programın içindeki "çöp dosyası" (waste file) listesine istediğiniz gibi müdahale edebiliyorsunuz. Taramalar bittiğinde, System Mechanic belirlenen kriterlere uyan dosyaların listesini sunuyor. Böylece içlerinden istediklerinizi silebiliyorsunuz. Program ayrıca bozuk kısayolları düzeltmenizi ya da silmenizi, hatalı Registry girişlerini ve geçersiz kurulum dosyası bilgilerini kaldırmanızı da mümkün kılıyor. Programın içindeki diğer araçlar sayesinde Windows açıldığında hangi programların yükleneceğini belirleyebiliyor ve program kurulumlarını göz altında tutabiliyorsunuz. Patch mevcuttur.
Boyut: 38 MB
-
System Mechanic'e patch yedirmek kolay değildir :)
7.5 ilk çıktığı zamanlar o kadar bekledik 2ay sonra bir kaç patch yayınlandı fakeydi,sonra yüzlercesi yayınlandı alayı yemedi.Sonra nikoteen sağolsun sağlam bi tane yollamıştı bi arkadaşın aracılığıyla System Mechanic bu konuda gerçekten çok iyi ,çalışan bir tane bulursam kurup denediğim yollarım.. -
By_ONUR bunu yazdı:
-----------------------------System Mechanic Professional 7.0.5 + Patch
System Mechanic, PC'nizi formda tutmak için kullanabileceğiniz genel amaçlı bir program. Bu sağlam pakedin kullanımı çocuk işi, üstelik içinde yığınla değerli araç bulunuyor. Program birbirinin aynı olup boşu boşuna yer kaplayan dosyaları ve çeşit çeşit çöp dosyasını bulup kaldırabiliyor. Hangi sürücüleri ve/veya klasörleri tarayacağını seçebiliyor, programın içindeki "çöp dosyası" (waste file) listesine istediğiniz gibi müdahale edebiliyorsunuz. Taramalar bittiğinde, System Mechanic belirlenen kriterlere uyan dosyaların listesini sunuyor. Böylece içlerinden istediklerinizi silebiliyorsunuz. Program ayrıca bozuk kısayolları düzeltmenizi ya da silmenizi, hatalı Registry girişlerini ve geçersiz kurulum dosyası bilgilerini kaldırmanızı da mümkün kılıyor. Programın içindeki diğer araçlar sayesinde Windows açıldığında hangi programların yükleneceğini belirleyebiliyor ve program kurulumlarını göz altında tutabiliyorsunuz. Patch mevcuttur.
Boyut: 38 MB
-----------------------------
hocam verdiğin linkteki dosyayı indirdim ama parametre hatalı diyip bilgisayarımı kapatmaktan başka bir iş yapmadı :S