System Temizliği
-
Selamın Aleyküm Hocalar Malum Bayram Yaklasıyor İnternet Cafemde Sistem Temizliği( Disk temizleme Disk Birleştirme ) Yapmam lazım
Bide Hocam Artık Eskisi Gibi Değil Makineler İnternet Geberior lar nasil çözerimm ??
Bana Önericeğiniz Program . donanımsal olarak ekran kartları performans düşüyor bazen
gt9600 gt 9800
-
-
-
başka interneti hızlandırmak eski haline getirmek için ne kullanmalıyım hocular ...
-
Reskam bunu yazdı
başka interneti hızlandırmak eski haline getirmek için ne kullanmalıyım hocular ...
Hocam başka başka diyeceğine önce önerileni denedin mi? Deneme sonucunda nasıl bir karşılık aldın? Sana önerilenlerin sonucunu yazarsan farklı şeyler önerilebilir. Önerdiğimi dene öne.
-
hocum onu kullanıyorudum başka program veya teknik veya donanım ile ilgili mesela bazı makinem reset atiyor cok nadir hata
isxei.dll
ddsxe.dll
-
yokmu önerisi olan ??
-
uppp
-
Temizlik niye yapıyorsunki imaj alıp yüklemek en iyisi sıfırdan kur tüm sistemi al imaj arada yüklersin .
Oyunlar için regedit kayıtlarını yedekliyebilirsin ( oyunların D:'de olduğunu farz ediyorum . ) Sonrasında imaj yüklediğinde oyun kurma derdinde olmaz
-
iyi fikir hocam da Şimdi fırsatım yok o yüzden seri bir şekilde Halletmem lazım temizleme ?? Yapmam lazım